Bravo ScreenFun #21

Prvo izdanje u 2007. sumira proteklu godinu biranjem "Igre 2006. godine". Mi smo ponudili kandidate a vi možete glasati za bilo koju igru za koju mislite da je obeležila prošlu godinu i pritom učestvovati u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada PlayStation 2!
Ukoliko volite rep muziku obavezno pročitajte intervju sa Ice-T reperom koji nam je odgovorio na pitanja koje igre voli, koja mu je omiljena konzola i kako je dobio ulogu Mad Dogga u igri GTA: San Andreas. A koja je vaša omiljena konzola? Pročitajte naše utiske o PlayStationu 3 i Nintendou Wii pa možda steknete svog favorita.

U ScreenFunu broj 21 našli su se opisi sledećih igara: Age of Empires III: The WarChiefs, Alarm for Cobra 11: Nitro, DoA: Xtreme 2 (sa posterom), Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2, FIFA Manager 07, GTA Vice City Stories, Happy Feet, LotR: The Battle for the Middle-earth II – The Rise of the Witch-King, Rainbow Six: Vegas, Runaway 2: The Dream of the Turtle, Sam & Max: Culture Shock, Sherlock Holmes: The Awakened, Ski Alpine Racing 2007, Ski Jumping 2007, Smack Down vs. Raw 2007, Star Trek Legacy, The Elder Scrolls IV: Knights of the Nine i Tony Tough 2. Drugi poster je The Legend of Zelda: Twilight Princess a ako vas interesuje Lara Croft Tomb Raider Anniversary možete u novom broju ScreenFuna naći i najnovije screenshotove iz igre.

Ukoliko želite besplatno da telefonirate pročitajte članak o Skypeu u kojem objašnjavamo korak po korak instalaciju i podešavanje ovog programa koji će vam drastično smanjiti telefonski račun ukoliko često "pričate sa inostranstvom".

One koji žele da osveže izgled desktopa sigurno će interesovati članak o stilizovanju Windows prozora kao i popularnih programa poput Media Playera, WinAMPa, ICQa, Messengera i Firefoxa pomoću skinova i tema koje vam mi preporučujemo a ako ste dobri u Photoshopu, obratite pažnju na članak o tjunigu automobila u ovom popularnom grafičkom programu.

Što se tiče sekcije hardvera, na testu smo imali gaming miševe (Saitek GM3200, Logitech G7, Razer Copperhead, Microsoft Habu, Bazoo Excalibur), trendi mobilne telefone (Nokia E50, Motorola W220, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W710i, Motorola Motokrzr) kao i ATi Radeon X1950 grafičku karticu, ProMedia Centre for Xbox 360 komplet i Altec Lansing FX5051 zvučnike za koje vam ne treba zvučna kartica da bi "svirali".

U Trix sekciji objavaljujemo cheatove za igre Medieval 2: Total War, Anno 1701, Warhammer 40.000: Dawn of War Dark Crusade, Star Trek: Legacy i RoboBlitz.

Bravo ScreenFun broj 21 je u prodaji od 10. januara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Labels: , , , , , , ,


Comments:
igore ZASTO NE ODRADITE (SAMI) OPIS XBOX360 ZA SLEDECI BROJ I MOGLI BI DA U SVAKOM SLEDECEM BROJU IZVESTAVATE(KO VODI MISLM NA KONZOLE SLEDECE GENERACIJE<--NEBI ZAUZIMALO MESTA PUNO TO MOZETE DA STAVITE U NEKI COSAK NA PRVOJ ILI POSLEDNJOJ STRANI) sta mislis???
 
NECE IGOR DA ODGOVORI!!!
 
Opisi mi armagedon!please
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?