Bravo ScreenFun #26: Jun 2007.

Junski Bravo ScreenFun donosi 9 previewova i 13 testova igara kao i Special o Harry Potter and the Order of Phoenix filmu i igri na četiri strane! Pogledali smo šta nam donose igre: StarCraft 2, Collin McRae DiRT, Grand Theft Auto IV (sa posterom), Devil May Cry 4, Splinter Cell: Conviction, Crash of the Titans, LittleBig Planet, Pokemon: Diamond & Pearl i Stuntman: Ignition.

Na testu su se našle igre: Tomb Raider Anniversary, Two Worlds, Blazing Angels: Squadron of World War II, Earth Defense Force 2017, Forza 2 Motorsport, Penumbra: Overture, Pirates of Caribbean: At the World’s End (sa posterom), Prince of Persia: Rival Swords, Shrek The Third, Super Paper Mario, The Lord of the Rings: Shadows of Angmar, UFO: Extraterrestrials i Virtua Tennis 3 za PSP.

U najnovijem broju ScreenFunu naći ćete prvi deo kompletnog rešenja igre Tomb Raider Anniversary kao i četvrti deo mega-postera Lare Croft.

Testirali smo i osam igara za mobilne telefone i osvrnuli se na najnoviji Nokijin telefon N95 kao i Samsungov Symbian telefon SGH i-400. Ukoliko želite da saznate šta nam donosi bogata ponuda iz nVidije, pročitajte članak o novim GeForce karticama serije 8 sa preporukama za kupovinu.

Ukoliko ste kolekcionar akcionih figura ili to želite da postane, pročitajte članak Igračke za igrače i saznajte gde možete kupite figure Darth Vadera, Saurona ili Captan America.
Kao i do sada najsrećnijim čitaocima poklanjamo Sony PlayStation 2, ScreenFun majice kao i pretplatu na časopis!

Bravo ScreenFun broj 26 je u prodaji od 10. juna na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Labels: , , , , , , , , , , ,


Comments:
Dzabe vam preview kad ja vec procitao ceo screenfun
 
Sta je bre ovo?Neke strane mi se ponavljaju,a postera nema,kao ni pola casopisa.Jesam li jedini s tim problemom?
 
o hvala bogu...nego, tamo pise deseti, a deseti je nedelja, a nedeljom nijedan casopis ne izlazi...:DD
 
Anonymous, javi se redakciji i poslacemo ti ispravnu verziju casopisa. U stampariji je doslo do greske i neki primerci casopisa nemaju sve strane, vec se ponavljaju.
 
e jel isti taj problem i na trafikama??
da ja ipak malo pripazim...
 
e igore bas si usro broj
kako mozes da 2 worlds dadnes 3 igra ubija grafika 5 to ti neznas igrat pa zato
 
JA nemam para da ga kupim!!!!!!
 
LoL
 
stvarno igore kako si za 2 worlds da stavis da je sranje igra je odlicna
verovatno je nisi igrao
 
mogul samo da znam zasto nisi objavio moj komentar???zato sto ste se nasli u njemu?zato sto istina boli!!!kupujem vas casopis od PRVOG broja i SAMO,znaci SAMO radi toga cu da kupujem i ovaj i ostale brojeve inace nebih nema sanse :(:(:( a samo cekam kada ce doci da je cijena 3KM i odmah odustajem od kupovine SFa :( bila 1KM,pa 1,5KM pa onda 2KM :(:(:(
 
Two Worlds je zaista prosecna igra i ne znam sta se vama tu tako posebno svidja. Pogledajte ocene drugih pa cete videti da su i oni dali slicnu ocenu..
 
E Igore,shta mislish o:
-9600XT 256MB
-512 RAM
-2.6 Ghz
 
Jao oni smajliji su bash super! ]:-8)
 
Broj je extra pregledao sam da sluchajno nema onih problema... Igore, znash li ishta za neki nowi Yu-Gi-Oh! na PC-u?

P.S. Jedwa chekam Poteromaniju!!!
 
2 Worlds? Instalirao, pokrenuo, unistalirao... i pozalio sto je ikad dospjela u moje ruke. Ne mogu da shvatim da ima i onih koji fakat smatraju da je ta igra i više nego dobra... ili se čak usuđuju da je uporede sa Oblivionom... Ocjena 3 je i više nego dovoljna, čak i previše. Nisam mogao da vjerujem da je neko u stanju da napravi i onako ''čudo'' od igre, stvarno sramota... Fakat me je igra razočarala... Sve u svemu, moj prijateljski savjet jeste da izbjegavate 2 worlds po svaku cijenu... nećete se pokajati...
 
e, igore, ja slucajno kod druga listo neki novi gamrski caopis, i two worlds dobila ocenu 9 i proglasena kao igra meseca...u svetu kompjutera cemo tek da vidimo...a taj casopis se xove pc video igre il tako nesto...ali nije konkurencija screenfunu...kupio sam taj broj i vise necu..
screenfun rules
 
IGOREEE zashto ne odgowarash?
Znash li otprilike zahtewe HP5 i ima li nekakvih najava za Yu-Gi-Oh! za PC?
 
@deni k
2 worlds je odlicna igra ti je verovatno ne znas igrati kao i ostale RPG-ove cim uporedjujes Oblivion sa novim RPG-ovima.

"Fakat me je igra razočarala... "
kad su turad znala sta su igre.
 
Haha...Ču kaže nemože se usporediti s Oblivionom...Pa normalno da ne može jer je Oblivion smeće koje je ukaljalo The Elder Scrolls ime. Za ove što govore Oblivion rulz i slično mogu samo jedno reći: KUPI I ODIGRAJ MORROWIND!
 
e stvarno, igra two worlds je u cyberspace-u bila na 0 poziciji(najbolja)a zatim je spala na 1 mesto, stvarno sam se iznenadio kad sam vido da je u screenfun-u dobila 3 nisam probo al bih reko da je igra dobra al MALO VISE zahtevna
 
Ali IGORE ne mogu da verujem da nisi ubacio preview za Ninja Gaiden:Sigma,to je dosad po mom misljenju najbolja igra i zbog koje stvarno vredi kupiti ps3. Izaci ce 3.jula i valjda ce je ovaj zvanicni distributer nabaviti tokom leta...Igrao sam brate Ninja Gaiden na Xboxu (kao sto vecina od vas verovatno nije)i igra je zaista vredela,a sta sve novo donosi ps3 verzija,ja sto je vec znam mogu da kupim ps3 samo zbog Sigme,a ti nisi imao preview! Valjda ce u narednom broju biti opis i poster(sa Rachel,uuuh)
Mislim za UFO opis cela strana(a ocena 2),a od previewa Sigme nista.
Ljudi izgooglajte malo da vidite sta je buduci mega hit!
 
u potpunosti se slazem sa theft-om
 
@theft:
a ja kazem...odi i kupi nov kompjuter, posto tvoj ne podrzava oblivion...
 
shta ste vi,neki nostalgichari?
:D
 
Pitanje za sve one koji igraju Laru Kroft.Kako ste presli ona dva kentaura u Grskoj?Napisite detaljno.
 
Evo previewa Ninje Gaiden: Sigma

http://www.myarcadeplanet.com/article-177-Ninja-Gaiden-Sigma-Impressions.html
 
nadji neki walktrogth na netu
 
Anonymous oko mislis na ona velika kentaura sa vodom trebas da predjes na ovaj nacin: Prvo zaroni izmedu njih do dole pa ces tu videti jednu rucku. Spusti je. posle kad padne nivo vode popni se na levi kentaur do vrata sa resetkom gde ces videti cetiri simbola(lice na bube). Ako rotiras kameru prema dole videces kako treba da bude raspored tih 4 simbola(buba). Smesti ih sa pucnjavom i otvorices ta vrata. Pusti rucku koja se nalazi unutar vrata( podize nivo vode). Na desnoj strani van ulaza na vrata videces neke stepenice pa ces s'njima otici okolo pa tako ces dospijeti do drugog kentaura. Kad skocis na lecu koja se pomera otvaraju se druga vrata kod drugog kentaura i brzinski udji unutra. Isto kao kod prvog kentaura trebas da pogodis raspored simbola( buba). Tacni raspored se nalazi unutar ulaza u vrata drugog kentaura. Kad otvoris i druga vrata spusti rucku koja se nalazi unutar vrata. Ona ce podici nivo vode i posle opet zaroni do vrata od prvog kentaura, udji i posle izadji gore na povrsini. Kad izadjes bices na njihove glave i posle sa lakocom ucices u ulaz gde ce da te saceka jedna velika borba. Posle opet nekoliko sekvencija skakanja naci ces treci dio skiona i tako dalje... Zakucao sam igru 88%. Ari
 
narode GTA ce biti Xbox eskluziva.............. smrc.................:( :(
 
anonimni, nam pojma, ja laru imam, al je skoro ni ne igram...sace kraj skole, pa onda...
ZVEZDA JE ZIVOT, SVE OSTALO SU SITNICE
 
Kentaure prelazis tako sto pucas u njih dok ne polude tj. dok im se ne napuni rage skala, zatim izbegnes napad i puknes u njega (slicno kako si izbegavao T-rexa)...to ce ga malo osamutiti i onda mu sa grappling hook-om (ili ti onom kukom za kacenje)izvuces stit iz ruke... dalje ce ti vec biti sve jasno... BTW da bi izbegao napad kentauri treba da krenu sa jurisom na tebe, u slucaju da se podignu na zadnje noge i spremaju da te pogode sa zrakom samo brzo stiskaj dugme za grappling hook i nece te skameniti (ovo je bag u igri koji sam slucajno provalio posle 2 dana ubijanja kentaura :S)...
Nadam se da sam ti pomogao... al ako si ovde zapeo sta ces tek posle da radis ..hehehe
 
E sad jbg ne znam dal si mislio na kentaure za koji ti je dao opis Ari ili ja... al u svakom slucaju nemoj da trazis walkthrough ili bilo kakav cheat na netu ubices svu draz ove fenomenalne igre...Potrudi se malo sam da provalis..
 
GTA neće biti Xbox ekskluziva
 
dragi Jinkazama. Resenje za prolaz ti kentaura mije trebalo pola sata. Ja sam od prvog do zadnjeg dela nekoliko puta zavrsio.
 
@Anonymous
Kad si skiller sta da ti kazem :)... Prvog tomba i sad ovog zadnjeg sam igrao jaaako dugo samo iz razloga sto mi se jako svidela igra pa volim polako da je prelazim i razgledam sobe i okolinu (cista umetnost). Ostale delove sam bukvalno pretrcao za par sati (cista komercijala kao i 90% danasnjih video igara)..
 
Xbox 360 GTA IV verzija ce imati samo dodatni sadrzaj(koji ce se skidati sa Xbox Live)daleko bilo da je ekskluziva.
Nego kako dobar sajt ima za Ninja Gaiden Sigma:
http://www.ninjagaidengame.com
Koristi flash i izgleda kuuul,a super wallpaperi su pod secrets opcijom.Samo kada ulazite otkucajte da ste malo stariji ili vas nece pustiti na sajt.
Nego bash se pitam da li ste chuli za ovaj novi budzet,predvidja da se PDV za kompjutere i komp. opremu sa 18% smanji na 8%.To nije zanemarljivo na velike iznose...A bash se pitam da li se to i na konzole odnosi?Oni iz gmc-yu bre chini mi se povecali ps3 na 59500 din,mislim mnogo,ali idu glasine da ce Soni da smanji cenu za oko 100 evra do katolickog bozica(25.decembar),bash je optimalno kupiti jedan ps3 na pocetku 2008.
 
He he he, vi se raspravljate oko nekih svesnih rpg-ova... Ma probaj LineAge 2 pa vidi sta znaci rpg...pokusajte naci negde i nadjite neki server na l2.hopzone.net... probajte i necete se kajati
 
Ćao našem slavnom igoru.
Imam tri pitanja za Igora.
1.Kada izlazi nivi Breath Of Fire?
2.Koliki će biti keš za novi Need For Speed?
3.Kako da nabavim Screenfun broj 21?
Boris zvan kao (master gamer)
 
Igore, kakva je najbolja konfiguracija koja košta oko 1000 eura?

Blaster
(šala)
 
Igore, kakva je najbolja konfiguracija koja košta oko 1000 eura?

Blaster
(šala)
 
Igore, kakva je najbolja konfiguracija koja košta oko 1000 eura?

Blaster
(šala)
 
Igore, kakva je najbolja konfiguracija koja košta oko 1000 eura?

Blaster
(šala)
 
Re: Two Worlds ............
Ako cemo skreno igra ne zadovoljava standarde. Verovatno niste igrali Oblivion na nekoj jacoj masini pa da vidite sta se
zove grafika :).....
A i ja mislim da to ne ocenjuje Igor nego se sve to samo prevodi
sa Nemackog ScreenFuna
 
Pa lepo bi bilo da spuste cene mada s sad su dosta niske(ne dovoljno) a sto se tice sonija
.... X-Box 360 je mnogo bolji
Microsoft je Microsoft.....
i mnogo su bolje igre za 360....
naravno da ne nabrajam sad :D
 
jel neko zna key za multiplayer/online blazing angels????
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?