Bravo ScreenFun No.4

Četvorka je na kioscima! I to celo leto. Da, da, u pitanju je letnji dvobroj. Ne, nije stvar u tome da urednik hoce na godišnji jer mu je dosta svega, već ko je blesav da ide do trafike početkom avgusta na onakvim vrućinama. Iovako su svi na moru ili kod babe i dede krkaju kajmak i pršutu dok džojstici, gejmpadovi, tastature i ostala igračka pomagala čuče na nekom skrivenom mestu daleko od svojih gazda.
Elem, ukoliko se odlučite da ponesete ScreenFun na letovanje nikako ga nemojte zadržati samo za sebe. Podelite ga sa društvom na plaži ili sa babinom drugaricom. Odkud vi znate da se babina drugarica neće popaliti na GTA San Andreas i odjuriti u najbliži cybercafe na Zlatiboru i preko Neta poručiti AlienWare mašinu i još po koju konzolu za kusur. Spread the word...
Da, GTA San Andreas je konačno stigao i za PC i Xbox tako da svi vi koji volite da se igrate bandita i razbojnika a pritom nemate PS2 (Hellooooo!?!) trk kod zvaničnog distributera (ima li takvog?) i priuštite sebi jedan primerak. Sve što smem da vam kažem je da je igra dobila ScreenFun Award!
E3 je doš`o i proš`o a ScreenFun ga je posetio. Dobro, ajde nisam bio ja, ali bile Švabe. Uf, pa šta reći (a ne slagati). Hit je naravno nova generacija konzola koja nas očekuje krajem ove godine i početkom sledeće. Novi Xbox i Playstation su prezentovani znatiželjnim novinarima a mi ih predtsvaljamo vama. Zaista cool stvarčice ali videćemo kako stvari rade kada se pojave u našim rukama. Na 18 strana imate detaljan izveštaj sa sajma pa vi izvolite. Novi Quake, nova Zelda, novi Gothic, Novi Sad... Sve novo.
Jel igrate Battlefield? Izašao novi. Izašla dvojka. Ima u ScreenFunu. Dobro izgleda ali mnogo zahtevno. Šta oni misle da ćemo da kupujemo grafulju od 512MB da bi igrali BF2? A ne i nećemo...
Neću da vas smaram sa World of Warcraftom a kojem ste već čuli i previše ali pojavila se igra koja mu veoma dobro parira. Guild of Wars je sjajna igra a još je sjajnija zbog toga što je online igranje DŽ. "Dž" je omiljeno slovo u našem narodu iako se na latinici piše sa dva slova a označava nešto veoma povoljno - nešto posebno - potpuno besplatno. Pročitajte opis a ako se pažljivo udubite možda pronađete i nagradnu igru.
U ScreenFunu su se “sasvim slučajno” našle dve space pucačine solidnog kvaliteta. Pariah i Area 51 su odlične igre za leto gde treba odprilike da upotrebite 1.7% kapaciteta vašeg mozga. Odlično!
Boiling Point i Enthusia nisu ispunili naša očekivanja, ali ako već naletite na ove igre poigrajte se malo ali pametnije je da vreme utrošite na emisiju “Ipak se okreće” ili nešto slično.
E da. Ima tamo još nekih nagradnih igara a sve što treba uradite je da pošaljete spisak najboljih igara po vašem mišljenju a mi vam zauzvrat damo neku igru za PC ili PS2. Ko ne osvoji ništa, ili nije dobro napisao adresu ili se nije potpisao. Trećeg nema.

Comments:
Meni je Boiling Point bas dobar, ali sranje je sto mu treba sto giga rama da bi radio kako treba. Mozda pachetina nesto sredi.
Cao, Zoki BG
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?