Daj još vruće kafe

Nema sumnje da je Rockstarov nastavak San Andreas popularnog Grand Theft Auto serijala podigao najviše prašine do sada. Gangsterska igra nafilovana eksplicitnim scenama nasilja bila je kost u grlu mnogih koji se bore za, tobože, zaštitu naše jadne male dece koji se svaki put uzrujaju kada kliknu dvaput na GTA shortcut. Zbog svega ovoga GTA je imao status Mature pa su je mogli igrati samo maturanti...hm...stariji tinejdžeri.
Međutim, od kako se u javnosti procurele vesti o modu za GTA pod imenom Hot Coffee pomoću kojeg otključavate skrivene seksi scene, svi zaštitnici morala uključujući i dokonu Hillary Clinton počeli su da grakću na sve strane kako se radi o nečuvenom delu koji će iskvariti klince širom planete. Reagovali su i nadležni ograni i doneli odluku o novom, strožijem, rejtingu za San Andreas. Perjanica Rockstara dobila je isti status kao i pornići – Adult Only (AO).
Iako je prodaja igre pala, zbog povlačenja tiraža sa zastarelom oznakom, Hot Coffee je postao top download na Internetu – fajl koji je najviše tražen. Ima li među njima i onih ispod 18? Po slobodnim procenama, bar 80%...
Nošeni uspehom u GTA parnici, „moralisti“ su bacili oko i na druge igre među kojima je i veoma popularni The Sims 2. Svaka igra u kojoj se vide sise i dupe, po svemu sudeći, dobiće AO oznaku a možda ćemo gledati i crne pravougaonike koji cenzurišu sve ono što nijedan tinejdžer do sada nije video u svom životu.

Comments:
pa neznam dal bas svako nije video!!!


:)
 
Skinuo sam fajl i veoma je dobar
 
'oću o ja da skinem, gde si našao?
 
Odakle skinuti Hot Coffee ?
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?