Odlaganja od laganja

Prosto je neverovatno koliko su odlaganja datuma novih proizvoda u industriji zabave česta. Da li je u pitanju stvaranje što većeg hypea ili je stvar u lošim procenama i analizama nikad se zaista ne zna. Jedino se zna da kada igrači dočekaju više puta odlaganu stvar obično ga "dočekaju na nož"!

Sinonim za odlaganje je svakako Duke Nukem Forever. Niko naravno više ne veruje u to da će se ova igra zaista pojaviti, ali prosto je neverovatno kada se pojavi neki lik iz izdavačke kuće koji je toliko bezobrazan da nas zeza sa kojekakvim screenshotovima i art-workovima i sa stavom kao da je sve u redu: "Znamo da smo malo "prebacili" rokove (podmukao smeh) ali u pitanju je vanserijska igra kakvu do sada niste videli!". Bacite ga lavovima.

Da li znate da je S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl ponovo odložen? O, da! S.T.A.L.K.E.R.-a nema u THQ planovima za 2006. godinu a zašto, ne zna se. Da li su se momci iz GSC GameWorlda prilikom posete Černobilu malo "nagutali" radijacije ili je THQ "zavrnuo slavine" za ovaj FPS ali u svakom slučaju ako se ova igra pojavi tek 2007. to će biti pravi S.H.I.T.!


Po svemu sudeći još nešto će biti odloženo tek za 2007. godinu. Playstation 3! Zar i ti, sine Kutaragi!?! Zbog raznih finansijskih vratolomija koje su uglavnom usmerene na to kako osakatiti prodaju nove Xbox 360 konzole a i iz razloga da se (ponovo) ne obrukaju pred svojim kupcima zbog manjka broja konzola u radnjama, Sony se odlučio da "nas malo odloži". Ako mogu svi, zašto ne bi mogao i Sony.


U svakom slučaju, kada vidite najavljen datum izlaska neke nove igre, pomislite prvo u sebi da ta igra uopšte neće ni izaći, a onda kad se igra zaista pojavi videćete da ste sebe poštedeli velikog stresa. Naravno, sav taj stres ćete svakako ostetiti kada startujete igru i vidite kako ste đubre kupili.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?