Bravo ScreenFun broj 6

Taman kada vam ponestane strpljenja , pojavi se novi broj ScreenFuna. Tako je i ovaj put.
Bravo ScreenFun vam od ovog broja poklanja poster! Nažalost, neće biti obnažena Nataša Bekvalac, ko što su neki tražili. Sezonu postera otvara Need For Speed: Most Wanted koji ujedno čini i deo teme oktobarskog broja. Druga igra koja treba da nam pokaže kako će izgledati trkačke igre budućnosti je Project Gotham Racing 3. Microsoft je sa Xboxom 360 prilično ambiciozan što se tiče “privoljavanja” izdavačkih kuća da rade za njih. Poslednji koji je “pao” Namco pa će tako njihov nadaleko poznati Ridge Racer praviti i za novu MS konzolu. Para vrti tamo gde burgija ne može...
Jel ste čuli za Marc Eckoa? Niste, naravno. Tip ima oko 35 godina i modnu imperiju za sobom. Iako je njegova Rhino kolekcija nije poznata u Evropi, igra sigurno hoće. Prenosimo prve utiske o igri Marc Ecko's Getting Up a suština igre je veoma zanimljiva. Izšvrljajte zidove grafitima! Kada se klinci navade na ovu igru i dobiju inspiraciju više nijedan zid u gradu neće ostati beo.
Na testu su se našle igre poput Dungeon Siege II, 7 Sins kao i sedam igara za PSP među kojima je i Ridge Racer, Metal Gear AC!D i Lumines kao jedna od najboljih PSP igara do sada. Downgrader sa 2.0 na 1.50 je izašao, međutim i Sonijeva reakcije je bila munjevita pa je brže bolje izbacio 2.01 firmware. Naravno, niko vas ne tera da ga instalirate (barem do pojave 2.01 igara).
Što se tiče hardvera, pogledali smo kako se GeForce 7800GTX snalazi u igrama. Zaključak: zaista dobro ali bolji je kupiti polovni Yugo. Pored toga, pogledali smo kakve sve naprave mogu da se “uštekaju” na USB. Među testiranim uređajima je i USB četkica za zube kao i USB usisivač. Svet je zaista poludeo...
Za one koji su zapeli u igri tu je drugi deo kompletnog rešenja za GTA:SA a od ovog broja objavljivaćemo vaša pisma. Pismo meseca nagrađujemo Thrustmasterovim gamepadom. Dakle, šaljite pisma i emailove sa vašim komentarima (bez davljenja), kritikama (ove odmah bacamo u kantu) i predlozima (ne, za sada samo 48 strana).
Ako ništa drugo na 46. strani imate nagradnu igru pa je i igrajte. U svakom slučaju, lakše ćete osvojiti Playstation 2 nego 700.000 evra na LOTO-u.
Počnite da obsedate obližnje trafike i nervozne prodavačice od subote 8. oktobra kada bi ScreenFun trebao da ugleda svetlost dana.

Comments:
Ja mislim da bi trebali da povecate broj strana(i casopis vam se lako cepa).Mogli bi ste da stavite disk sa trailerima....Ubacite neke svoje slike,a ne nemacke!Mozete da ubacite intervju sa Hideo Kojim-om ili da opisete Metal Gear Solid 4?Mogli bi ste da stavite stranicu sa Cool Web Stranama!!Inace casopis je dobar.
 
Cool web sajtova će biti u ovom broju u okviru ONLINE rubrike.
O Metal Gear Solid 4 igri ćemo pisati kada bude vreme za to. PS3 je još daleko pa samim tim i MGS4.
 
Mogli biste da ubacite barem demo verzije nekih igara uz casopis kao i gray fox i ja mislim da bi trebalo da povecate broj strana, mogli biste da date malo vise o WOW jer do sada nismo culi vase misljenje, znamo da je dobar ali cekamo vas.Hej i jos nesto, Auto na posteru je dobar, ali policajka, hmmmm.......
 
Malo pre zaboravih saljite malo veci booj casopisa jer ja sam tek sad nasao jedan i odmah ga kupio.Nemam e-mail ali adresa je ul.Radnicka br.11 Cekavica 16232 Bosnjace.Ime VIKTOR KOSTIC(V.T.G.)
 
O WoWu smo dosta pisali i prva dva broja ScreenFuna. U prvom je bio opis a u drugom uputstva za igru sa mapom Azerotha.
 
Pozdrav redakcijo!!!
Casopis je super,svidja mi se,cena je pristupacna ali(uvek ali) imam jednu zamerku.Za ScreenFunShot iz broja 6 ste napisali da je iz igrice GTA SanAndreas,ali on je iz GTA ViceCity.Molim Vas objavite da je to greska,jer sam se kladio s ortakom.Vozdra
 
Mogli bi ste da mi poklonite Thrustmaster 360 Modena Upad Force gamepad,posto sam primetio gresku.
Ako odlucite da me nagradite evo vam moja adresa:
Dragan Stanojkovic
sl. Ribince 17501 Vranje
 
Ja mislim da treba da se odvoji jedna strana na kojoj će da piše sajtovi za mini igre.
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?