Još 9 igara za Xbox 360

Take-Two Interactive i Activision su najavili devet igara za Xbox 360 koje bi trebale da se nađu u prodavnicama 22. novembra, na dan kada će nova Microsoftova konzola ugledati svetlost dana u Americi. U pitanju su sledeći naslovi od Take-Two: NBA 2K6, NHL 2K6, Top Spin 2, Amped 3 i Elder Scrolls IV: Oblivion a od Activisiona se očekuje Call of Duty 2, Quake 4, Tony Hawk's American Wasteland i Gun.

Dodajući ovim naslovima već najavljene igre Project Gotham Racing 3, Kameo: Elements of Power, Perfect Dark Zero, Madden NFL 06, NBA Live 06, Tiger Woods PGA Tour 06, FIFA 06 i Need for Speed Most Wanted možemo slodobno reći da podrška game developera za novu MS konzolu biti veoma dobra, što je izuzetno važno za uspeh jednog ovakvog proizvoda na tržištu.

Comments:
9 igara,haaaaa pa sta svi znaju da Sony 3 ce i u grafickom i procesorskom dizajnu biti mnogo bolji.Kolko god bude Microsoft pokusavao da kupi prava za igre za svoj "miljenicki" XBOX,nece uspeti da ima vecu prodaju od Sony-a 3(osim u Americi jer tamo ih truju propagandnim reklamama za XBOX 360).
 
Zivi bili, pa videli. :)
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?