Sneak peek: ScreenFun No.7

Kraj godine je kao i uvek rezervisan za poplavu novih naslova i bilo je zaista teško izabrati koje igre strpati u 48 strana. Pravljenje decembarskog izdanja biće još teže ali dosta žaljenja – iovako vas baš briga što se mi ovde mučimo. :-)
Da li ste igrali Burnout Revenge? Niste!?! Uf, ne znate šta propuštate! Pa ono je pravo ludilo. I dosadašnji delovi su bili veoma dobri međutim ovaj je prevazišao samog sebe. Nikada ranije nismo sa toliko strasti razbijali tuđe automobile i pravili haos na putevima. Ludnica sa GTA ulica spram ovoga više liči na saobraćajni prekršaj u Čortanovcima na koji panduri ne bi ni došli na uvid. Igra je sa pravom ponela ScreenFun Award titulu kao i jedan više nego uspešan port sa PC-a na Xbox. Hint: Da li gledate seriju Lost?


Xbox 360 samo što nije a mi ćemo vam u novom broju predstaviti dva buduća hita koja će izaći i za PC. Reč je o igrama Ghost Recon 3 i The Elder Scrolls 4: Oblivion. Teško je zaista reći koja igra od ove dve je veći hit ali odgovor na to će svakako dati igrači.

Hvala na svim pismima koje ste nam poslali i kritikama i predlozima koje ste nam uputili. Neki predlozi su udmah prihvaćeni pa će tako od broja 7 moći u Screenfunu da nađete dva postera, umesto jednog, kao u prošlom broju.


Comments:
Pa mogli bi ste da napravite specijal Screen Fun(novogodisnje izdanje),sa vise strana:-),ali i skuplje:-(.Tako ce vam stati sve igre!Ja hocu da citam vise!
-Burnout igra je fenomenalana,pravo iskustvo za one koji vole GTA!Kada ce tacno izaci Elder Scrolls IV tacno?I kake veze ima serija "Lost" na Pinku sa isacim od ovoga?Inace ja gledam!
-Inace hteo sam da vam kazem da kod Chaos Theory(ili kako e vec pise),pise da crack jos nije razbijen!Momci iz Deviance su ga pre tri nedelje razbili i igra je fenomenalna!A,ono za dva poster jer su to dva postera na istom papiru samo na drugoj strani ili...
-Inace da li si ti IgorX sa Emulationgalaxy-ia?

Jedva cekam ScreenFun 7,i mislim da ste vi momci iz urednistva bas dobri sto se tice dizajna i tekstova!:-)Ali jedna stvar,zbog cega sa nestrpljenjem cekam novi broj, je izvlacenj nagradne igre!!!
Vidimo se do novog komentara!:-)
 
Ima veze utoliko sto dosta okolina iz Losta dosta podseca na tu igru. :)
Nisam. Tamo sam Ica.
Yep, dva postera na istom papiru.
 
Jao vidi ali sam dosadan samo nesto pitam:-(:-(:-(!Ali sada mi je nesto palo na pamet(ubuduce cu da nosim kapu)!

-Da li ima ikakve mogucnosti da ako ne ove nego sledece godine,uz "ScreenFun"izlazi disk(npr.u novom broju opisete Call of Duty 2.Napisete igra je........ i na kraju teksta napisete demo mozete videti na nasem disku.Ili film trailer mozete videti na nase disku)Bilo bi veoma dobro kada bi uz svaki broj Screen Fun-a ide disk uz koji ce biti dosta freewear programa,trailera,demo-a.....Mozete kao casopis "Mikro",da izdate izdanje sa diskom ili bez.Neznam meni ovo je dosta pametno jer pre svake igre izadje demo koji niko nemoze da skine(sa slabom konekcijom)a zeleli bi da vide kaka je igra(evo vec ima da se skine Winter Asault,Call of duty 2,Serius Sam 2,F.E.A.R,Quake 4 demoi):-).Secate li se casopisa "Bonus" ili "Gammer" oni su to isto radili!

-One more thing:Nerazumem kako je okolina iz "Lost-a" slicna sa okolinom Burnout:revange-a?A,sto se tice postera ako mi se svide oba moracu da kupim dva put ScreenFun;-)!
-Naci samo mi recite da li ima nade za ovu ideju!!!
 
to ce da podigne cenu casopisa


mada ja bi dao do 150 din mesecno!!!
 
neka bude ipak do 200 din!!!
 
Generale,to nemora da znaci!mnogu da naprave dva zasebna izdanja sa diskom ili bez!Ja bih ako na onom disku imaju cool stvari kupovo sa diskom!Iako bi kostalo od 150-200 dinara!

-offtopic:Generale da li si ti mozda bio na 29dinara.com forumu!
 
@grayfox: znam da bi disk umnogome povecao celokupan dojam casopisa, ali znam da bi i drasticno povecao cenu ScreenFuna. Takodje nije moguce praviti verziju sa i bez CDa zbog problema u distribuciji (komplikovano da objasnjavam)

Nije okolina Losta slicna sa Burnoutom neko sa nekom drugom igrom. :)
Videces za dva-tri dana kada okacim naslovnu.

@danke: top-lista je ovog puta pretrpela znacajne promene tako da vise ne ide na celu stranu.

Takvo bodovanje imaju svi ostali casopisi - necemo da kopiramo.

Strana iznenadjenja? Zvuci dobro. Imash predlog?
 
Zašto mi se komp restartuje kada uđem u prince of persia T2T a imam sve minimalne zahteve?
 
Jo,kada izlaze novi brojevi?
 
Jo, kada izlaze novi brojevi?
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?