Bravo ScreenFun No.7

Ronaldinjo na naslovnoj? Nije da smo neki posebni ljubitelji Barselone, ali ovaj momak je zvezda nove fudbalske EA sezone za 2006. FIFA 06, iako sa poznatim deja-vu ocećajem ipak uspeva da zainteresuje igrače. Po nekima je ovo je najbolja FIFA do sada, a po nama...videćete.

Iako je lansiranje Xbox360 konzole u Americi zakazano za kraj ovog meseca nas je impresionirala igra za još uvek aktuelnu Microsoftovu konzolu. FarCry Insticts na Xboxu je nešto potpuno novo i drugačije. Iako su glavni likovi kao i džungla još uvek tu, Jack se našao u novoj priči a ovaj put poseduje i nadprirodne sposobnosti. Možemo slobodno reći da je ovo jedan od najboljih FPS-ova na Xbox-u koji stoji rame-uz-rame sa Halo serijalom i zbog toga je osvojio i ScreenFun Award titulu. Titulu je ovog meseca osvojio i fenomenalni Burnout Revenge za PS2 i stoga se sa pravom našao na posteru.

Ovaj mesec poklanjamo jedan poster više, a nadam se da će većina vas pozdraviti odluku da “nalepimo” Lara Croft duplericu u sredinu ScreenFuna. Tomb Raider Legends svakako je hit koji se sa nestrpljenjem očekujete a mi ćemo na ovaj način pokušati da vas malo obuzdamo.

Za ljubitelje stratega našli smo mesta za Age of Empires III kao i za Black&White 2. Potonji baš i nije ispunio naša očekivanja kao ni Serious Sam 2. Croteam ovog puta nije uspeo da postigne onu suludu atmosferu iz prvog dela, mada će Sima ipak moći da posluži za “pražnjenje ventila”.

Od budućih naslova koji su već podiglipuno prašine, ovaj put smo izdvojili smo Tom Clancy'
s Ghost Recon 3 kao i The Elder Scrolls IV: Oblivion. Iako je Oblivion trebao da se pojavi uporedo sa Xbox360 konzolom, po poslednjim informacija igru možemo očekivati tek negde početkom 2006. U svakom slučaju, ono što smo videli do sada deluje impresivno a naše utiske podeli smo sa vama u rubrici Preview.
I ovaj put vam poklanjamo PlayStation 2 u nagradnoj igri kao i Thrustmasterov gamepad za Pismo meseca. Pišite, predložite, kritikujete.

Bravo ScreenFun No.7 će se na trafikama širom Srbije i Crne Gore naći od utorka 8. novembra.

Comments:
rece utorak? super jos sam u prvu smenu odma posle skole party!!!
 
Utorak.......Posle skole na teafiku,i jos jedna seansa sa novim brojem ScrrenFun-a!:-)Inace oono iscekivanje ko je dobio sony Playstation 2 is killing me!
 
Ej da jos nerazumem kake veze ima "Lost" sa isacim od ovoga ali valjda ce mi se odgovor ispreciti kada budem u Utorak kupio novi broj!:-)


P.S. Da li vam smeta sto sam danas otovrio post Glas ScrrenFun-a!Ako vam smeta slobodno mi recite i ja vise necu postovati za nove brojeve!
 
Gde si otvorio post "Glas ScreenFun-a"?
 
Stvarno ste odlican casopis,samo bi mogli malo objektivnije da ocenjujete igrice.I ako biste mogli da za poster date GTA:San Andreas,Cezara ili CJ nije bitno.Mislim da ce se citaocima dopasti zbog toga sto je ta igrica trenutno najpopularnija kod nas.
 
Druže. zaista stoji zamerka u vezi pisanja stranih ličnih imena. Dobro nisi napisao Ronaldinho. Naravno da je glupo pisati Vidouz ili Iks-Boks, ali Lara Croft umesto Kroft?
Ili Wayne Roonie umesto Vejn Runi. A šta ćeš kada treba napisati Šigeru Mijamoto? Da li ćeš napisati 宮本茂 ili ćeš napisati englesku transkripciju?

Zaista moraš da prekineš sa tom praksom koja je nesvojstvena srpskom (a opet svojstvena hrvatskom jeziku) u nezi pisanja stranih imena!
 
Cekaj Rocky, zasto ti nisi napisao svoje ime Roki? :)
 
Otvorio sam na mom vlogu ovde:http://allgames.blog.hr/arhiva-2005-11.html#1620368690
 
Utisci iz 07broja:KAo prvo hvala za sliku Gray Fox-a na prvoj strani!;).Druga stvar onaj koji pise opise igara,sigurno nepise odgovore na pisma jer je covek legenda("CAk i da nije jer ti znas koliko je opasno ici ulicom i citati novine???Posle mi da budemo krivi ako ti naletis na neku babu i slomis joj kuk!"),ali jedna stvar napisite negde na casopisu da nepostoje IGRICE vec IGRE!MOLIM VAS!I gde je moje pismo niste ga objavili?Kada izlazi RE4 Limited edition?I da da li znate neko mesto gde moze da se nabavi FFVII,FFVIII,FFIX,FFX?HELP pls.

-Ej tek sada shvatam ja sam lvl 7 na GameSpotu,hehehe moji rewivi su uradili ploda!
 
RE4 LE? Samo sto nije.

Level 7? Jel to dobro? Meni deluje malo. :)
 
Mnogo si pametan Igore :)

Kako se ja predstavljam je moja stvar, a mogao sam i sa punim imenom i prezimenom. Ovo mi je alias na mnogim forumima, pa i na emulationgalaxy-u, pa sam mislio da ćeš me prepoznati na taj način.

Pa čak i moj profesor na faxu se predstavlja kao Laslo Kraus, a ne Laszlo.

Gledaj zaista da za sledeći ili uzmeš lektora ili da pročitaš pravila transliteracije stranih imena u sprskom jeziku (8 stranica u izdanju SANU).
 
Slusajte!Jas sum od Makedonija i kaj mene Screenfun doaga mesec kasnije.zatoa ve molam da mi kazete kako moze da se pretplatam za da mi stignuva doma.Ve molam za odgovor na mail:stojanmitev1@yahoo.com

Blagodaram
 
Ne postoji jos mogucnost pretplate za ScreenFun. Servis pretplate najverovatnije krece od februara-marta.
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?