Bravo ScreenFun No.10

Bravo ScreenFun broj 10 ugledao je svetlost dana. Izlazak feburskog izdanja poklopio se otvaranjem zimskih Olimpijskih igara u Torinu, a mi smo vam stoga spremili test igre Torino 2006 za PC. Pored ove igre na testu su se našle i igre True Crime: New York City, Tony Hawk's American Wasteland, We love Katamari, Agatha Christie: And then there were none koju ujedno i poklanjamo u našoj nagradnoj igri.

Za ovaj broj ScreenFuna testirali smo i dve igre za Xbox 360 a to su Kameo: Elements of Power kao i Amped 3. Za razliku od ove konzole, PSP se već odomaćio na domaćem tržištu a ovog puta predstavljamo vam trenutno najbolju igru za ovog mališana - Grand Theft Auto: Liberty City Stories!


Kao što i sami vidite sa naslovne strane, posebnu pažnju smo obratili na novi deo čuvene Final Fantasy sage. Pored previewa dvanaestog dela za PS2, pogledali smo i kakvu budućnost očekuje ova igra na ostalim igračkim platformama. Naravno, tu je i poster Final Fantasy XII a sa druge strane vam se smeši King Kong. Donosimo u ovom broju još dva previewa a to su Crashday, trkačka igra, i Paraworld, real-time strategija sa dinosaurusima u glavnoj ulozi.

Od dodatnog sadžaja, pre svega bi izdvojili special povodom Igre godine 2005 a takođe smo bacili pogled i na 2006. godinu i utvrdili koji su to najveći hitovi koji nas očekuju u ovoj igračkoj sezoni.

U ovom i u sledećem broju ScreenFuna ćemo se baviti besplatnim flash igrama koje mogu da se nađu na Internetu. Izdvolili smo deset gratis igara i predložili par linkova za one kojim nikada nije dosta igara.

Poseban deo posvetili smo Gamicu (Game + Comics = Gamic) - svojevrsnu kombinaciju screenshotova iz igara i klasičnog stripa. Ovaj novi trend u svetu igara, postao je veoma popularan na Internetu a mi vam ovom prilikom donosimo uputstvo kako i sami da postanete Gamic umetnik.

Naravno, i u ovom broju poklanjamo vam Sony Playstation 2 kao i Thrustmaster 360 Modena Upad Force gamepad za Pismo meseca.

Bravo ScreenFun je u prodaji od 10. februara na svim trafikama širom Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 49 dinara.



Comments:
just buyed!!!
 
ovaj broj screenfuna za razliku od prethodnih je ispunio moja očekivanja. ali zasto čačkate cenu????
 
ne cackamo, samo je povecavamo. :)
Cena, nazalost, mora da se koriguje zbog rasta kursa evra.
 
Fenomenalno Ovaj Broj je pun pogodak!Svaka cast Redakciji!
 
Hvala u ime redakcije.
 
na internet se konektujem putem gprs-a znaci naplacuju mi prenos podataka cesto mi se desi da mi usred downloada pukne weza iako koristim download menagere pa onda sve moram ponovo koristim za povezivanje nokiu 3650 ako to ista pomaze
 
@spasojek: nazalost, jos uvek ne.
 
@Spasojek update: od danas mozes da se pretplatis na ScreenFun!
 
Ma super je i ovaj broj, samo sto sam ga ja(a verujem i mnogi drugi) procitali jos od kad, e a onaj PARAWORLD je stvarno super, u sledecem broju molim vasjos nesto o NJEMU, ili jos nekoj takvoj igri, iznenadite nas!!!
 
CENA VECA STRANE ISTO, I NEMOJ DA MI PIIII TU NEGO DAJ VISE STRANA!
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?