Bravo ScreenFun No.12

Zar je već prošlo godinu dana? Prvi broj ScreenFuna izašao je u aprilu 2005. godine sa Sam Fisherom na naslovnoj strani a godinu dana kasnije tu poziciju je zauzela Lara Croft kao protagonistkinja novog dela Tomb Raidera. Uz primetan napredak na polju grafike i gameplaya, Legend je zalužio da se nađe i na posteru. Drugi poster koji dolazi uz ScreenFun je Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II – strategija koja nas je oduševila fenomenalnom grafikom. Igra tako dobro izgleda da se možete zabaviti samo posmatrajući je...
U novom broju pozabavili smo se avanturama, koji se po svemu sudeći vraćaju u velikom stilu. Bacili smo oko na Runaway 2, Dreamfall (nastavak Longest Journeya), A Vampyre Story, Sam & Max 2, Broken Sword: Angel of Death, Simon the Sorcerer 4 i još neke avanure koje će obeležiti ovu i sledeću godinu. Pozabavili smo se i igrom Guild Wars: Factions – dodatkom za poznati online RPG. Novi kontinent, dve nove profesije i stotine novih questova nadograđuje ovu odličnu igru koja se veoma dobro primila na našem tržištu pre svega zbog odsustva mesečne pretplate.
Novi broj ScreenFuna donosi i testove igara: The Godfather: The Game, Crashday, Driver: Parallel Lines, Commandos: Strike Force, Onimusha: Dawn of Dreams, Crash Tag Team Racing (koju i poklanjamo) kao i FIFA Street 2.
Posebnu pažnju smo posvetili monitorima od 17 inča namenjenih igračima. Na testu su se našli Samsung 730 BF i 711MP monitor kao i Prestigio P1170, Philips 170X6FB i BenQ FP71V.
U novom broju ScreenFuna možete pročitati i šta Windows Vista donosi igračima kao i kako će novi Aero interfejs uticati na naš svakodnevni rad. Donosimo vam i zanimljiv članak o slavnim ljudima koji su se obogatili preko Interneta. Od piksel milionera preko SecondLifea do prodaje tosta za likom Isusa na E-bayu samo su neke od fenomenalnih ideja koje su donele veliku količinu novca. Pročitajte kako i vi da pretočite vašu ideju u milione.
I u ovom broju ScreenFuna poklanjamo Sony Playstation 2, nagrađujemo Pismo meseca a novost je da za objavljeni ScreenFunShot nagrađujemo pretplatom na časopis.
Bravo ScreenFun je u prodaji od 10. aprila na svim trafikama širom Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 49 dinara.

Comments:
U sledecem broju objavite postere Oblivion i Crashday
 
zdravo
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?