Bravo ScreenFun No.13

Trinaest možda jeste nesrećan broj ali se upravo tako potrefilo da od tog broja poradimo na grafičkom osvežavanju ScreenFuna. Redizajn nije toliko očigledan ali ćete sigurno primetiti razliku. Nadamo se će vam se svideti.
Jedna od centralnih igara u ovom broju je svakako The Elder Scrolls IV Oblivion a zbog sveopšteg hypea za ovim remek delom, u novom broju ScreenFuna poklanjamo vam poster Obliviona. Drugi poster je X-Men koji se našao i na naslovnoj stranici. Uskoro očekujemo novi deo filma X-Men pod imenom Last Stand kao i igru X-Men The Official Game za koju donosimo preview.
Svetsko prvenstvo u fudbalu se opasno približilo pa je logično očekivati da će se pojaviti nova FIFA. U novom ScreenFunu smo testirali novi deo FIFA World Cup 2006 specijalno lansiran pred predstojeći spektakl. Iako je licenca sveobuhvatna ipak nedostaju imena igrača tako da će moderi imati pune ruke posla.
Od ostalih igara bacili smo pogled na predstojeći Heroes of Might & Magic V a testirali smo i sledeće igre: Dragon Quest 8, OutRun 2006: Coast to Coast, SOCOM 3: Navy SEALs, Ice Age 2, Call of Cthulhu: Dark Corners of Earth, Spellforce 2, Act of War: High Treason, Galactic Civilization II: Dread Lords, 24 The Game kao i 6 igara sa Sony PSP: Worms: Open Warfare, Prince of Persia Revelations, Exit, Breath of Fire 3, Tales of Eternia i Lemmings.
Ukoliko ste planirali da uskoro kupujete novu grafičku karticu pogledajte našu prolećnu reviju novih modela u srednjem cenovnom rangu. Takođe, u novom ScreenFunu donosino pregled nove generacije konzola pa tako smo ispitali šta nam to donosi novi PlayStation 3 kao i Nintendo Revolution (Wii).
Za one koji ne znaju da se izbore sa novom avanturom Lare Croft tu je i kompletna cheat lista za Tomb Raider Legend. Od zanimljivih članaka bi još svakako izdvojili i onaj o automobilima iz igre Need for Speed Most Wanted – ispitali smo da li se te trkalice iz igre zaista mogu kupiti i koliko koštaju.
Bravo ScreenFun je u prodaji od 20. maja na svim trafikama širom Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 50 dinara.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?