Ćao Bili

Posle 30 godina uspešnog vođenja kompanije, Bill Gates je najavio da je spreman da napusti Microsoft! On je svoje mesto direktora razvoja softvera juče već ustupio Ray Ozzieu, dosadašnjem šefu tehničke službe Microsofta. Što se tiče napuštanja rukovodećeg mesta to treba da se dogoditi etapno do 2008. godine.
Softverski gigant je odavno pod pritiskom akcionara zbog slabije vrednosti akcija, neumoljive konkurencije iz Googlea kao i problematičnog kašnjenja Viste. Međutim, meni sve ovo liči na idealnu marketinšku kampanju za kandidovanje Bill Gatesa za predsednika Amerike. Izbori treba da održe 2008. godine a on će taman tada "sići" sa mesta direktora najuspešnije kompanije u Americi a njegova impresivna karijera, koja je započeta kao svaki američki san - iz garaže - može uz dobru finansijsku potporu, koja nemanjka, vinuti Bilija pravo do mesta prvog čoveka Amerike. Mislite da to nije moguće?

Comments:
Zasto je otisao OOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH avaj
 
Hehe, svi Amerikanci izasli iz garaze, i Bill i ona dvojica iz Google-a. A sada se takmice.
 
Kud da sad ode Mam... njegovu bbuuuuuuuu zasto nas je peder ostavio obogatio se i otso
 
Pa to mu je bio i cilj. A na kraju nas je ostavio da patimo za Vistom, i naredio da DirectX 10 bude samo za Vistu a ne i za XP i ostale.
 
I likovi koju napravili Amazon.com su poceli iz garaze (mislim).
 
E boliga Americko prljavo dupe za nas igrace one nemisli uopste o propasti Microgovneta.Oni majmuni gologuzani iz Microsofta nemaju pojma a mi ocekujemo a mi ocekujemo da ce napravity vistu.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA on je ooooooooooooooooooooooooooooooottttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssooooooooo.I nece da se vraca,moramo i bez njega da zivimo.
 
Ma ko mu jebe mater???!!!???!!!
 
Zaradio pare pa oce jos, pametno
 
ma,on oce' u belu kucu.....sigurno.
 
Jao!
 
Jadni Bili!!!
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?