Bravo ScreenFun No.14

Počelo je dugo očekivano Svetsko prvenstvo u fudbalu! U čast Mundijala ScreenFun donosi poseban prilog na četiri strane gde su predstavljeni najzanimljiviji detalji sa prvenstva a pitali smo takođe i naše poznate reprezentativce, Kežmana, Stankovića i Miloševića, da li i koje igre igraju.
Prošli mesec obeležio je najveći sajam video igara i zabave koji se i ovog puta održao u Los Anđelesu. ScreenFun je posetio E3 pa u ovom broju možete da pročitate specijal u kojem vam predstavljamo najvažnije i najbolje igre koje su obeležile ovaj renomirani sajam. U sledećem broju skoncetrisaćemo se na hardverska dostignuća i nove detalje oko konzola koja su predstavljena javnosti na E3.
Što se tiče igara u novom broju možete naći opise sledećih igara: Desperados 2 (plus poster), Guitar Hero, Ghost Recon: Advanced Warfighter, Rise of Nations: Rise of Legends (plus poster), Heroes of Might & Magic V, Auto Assault (koji poklanjamo u nagradnoj igri), Rogue Trooper i Black & White: Battle of the Gods.
Posebnu pažnju u ovom broju obratili smo na monitore i televizore. Testirali smo pet aktuelnih monitora od 19 inča koji se mogu naći na našem tržištu a naša preporuka za kupovinu otišla je Samsungovom modelu SyncMaster 930BF. Što se tiče televizije, obradili smo temu televizije visoke definicije. HDTV je osvojio Evropu za čega posebnu zaslugu ima Mundijal, pa smo mi stoga za vas istražili koje su konkretno razlike između klasičnih televizora i LCD odnosno plazma ekrana. Ako imate para, od sada možete uživati u gledanju televizije ali i igranju igara na velikim ekranima. A kako to izgleda igrati igre na ogromnim ekranima saznaćete kroz naš izveštaj o prvom bioskopu u Evropi koji je namenjen isključivo igračima. Na platnu dijagonale 20 metara igranje Counter Strike je jedno potpuno novo iskustvo...
Da kućišta računara ne moraju biti tako dosadno siva i obična dokazuju i majstori u Case moddingu koji su na jednom takmičenju pokazali šta stvarno znaju. Pogledajte kako izgledaju kućišta u obliku rakete, Ajfelovog tornja ili kofera.
Bravo ScreenFun sa četiri strane više je u prodaji od 10. juna na svim trafikama širom Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Comments:
Ovaj broj je mnogo bolji od prethodnih, ima mnogo vise texta i zanimljivosti (hvala Bogu za one cetiri stranice). Svidjaju mi se E3 i SP dodaci, samo mi je zao sto je opis Heroja oskudan. Malo me je iznenadio opis igre Guitar Hero, mislio sam da je igra vec davno izasla.
Anyway, vidi se da casopis napreduje. Samo me jos zanima ova akcija "I mi smo ljudi" (aka Greska). Mogu li da se opisuju obicne stamparske greske i slicne sitnice?
 
Greska je greska pa i obicne sitnice.
 
Dakle,

Evo sedim I prelistavam novi broj Screenfun-a. Svidja mi se jer, stvarno jeste nekako deblji :) Kao sto rece 'Nemac' pre mene, I ja mislim da je opis heroja oskudan, ali vi nemozete tu nista - tekst je napisao neki V. Herbut. Drago mi je sto stvarno ima domacih tekstova. Kada razmislim bolje, Heroji 5, su trojka sa boljom grafikom. Sta tu ima vise da se kaze? Ali oni koji nisu igrali trojku...za njih bi trebao duzi tekst.
Anyway, Rise of Legends je dobro uradjen (My thanx to V. Herbut), ali podjednako kratak kao heroji - cela strana samo screenshotovi, jedna reklama i malo ilustracije. Tom Herbutu se stvarno nepise, kakva lenstina...Ali piak, uporedite sve tekstove, i svi su kratki...kako da stanu u tako mali magazin? Ne zelim da vredjam, i cak mislim da je manje sladje, ali mogli bi ste da malo oduzite. Nisam bio na strani 'onih' koji zele veci screenfun, ali sada shvatam zasto to zele. Sada sam se setio:"Niko nije rodjen savrsen"- to je totalno tacno. Naravno, zelim da vas pohvalim da idete ka dobrom putu (kao i ovaj pre mene).

Nesto sto mi se posebno svidelo je, desperados2review pisao domaci pisac. Skidam kapu, M. Djordjevicu :).

I poslednje...kako ce osoba iz NBS ili ZA uzeti nagradu iz radnje u beogradu?

To je sve za sad. Bye!
 
Citam ja tako screenfun i vidim da delite nagradu za gresku i verovali ili ne nasao sam je.
Na 49toj strani na top listi igara na 6tom mestu pise ROF: rise of legends.pretpostavljam da to treba da bude RON : Rise of legends pa eto.

Moze igra? A ako imam izbor moze neka druga a ne ice Age 2 npr auto assault ili B&W 2?
 
Igore oceni mi komp AMD Athlon 2000+, FX5200, 512 ram, 200gb, i da li moze oblivion.
 
NIJE RON, vec RoL
 
Adress:
Bosnjace 16 232
sl.Cekavica ul. Radnicka br.11
 
U svakom slucaju bolji od mog
 
Izlazi li novi Praetorians, or not?
 
Ovo je sve OK NArocito ono o Oblivionu
 
Igra se zove Rise of Nations: Rise of Legends pa bi trebalo RON.

Na 15. stranici text "U planu nastavak
Ankha", u textu pise "Anhk" i "Ankh -
Hearth of Osisris". Treba da pise "Ankh", kao u naslovu i "Osiris" umesto "Osisris". Da li je igra za PC ili PS2?
 
Ovo za patch za oblivon ne mogu da nadjem na sajtu sto ste rekli
 
I ja isto mislim kao nemac i milan. ScreenFun je stvarno krenuo ka slavi,povecao je broj stranica i broj nagrada.Ubacio je i dobre strane kao E3 vrlo dobrih igara je prestavljeno na tim stranama.Mnogo dobro je to sto je SP ubaceno u gejmerski casopis.Igrao sam igru desperados 2 igra je za cistu peticu.Igore ocemu se radi u igri Anstoss 2006.Unapred hvala.Najboljiste
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?