Četrnaestica gotova

Gotov je novi broj je gotov! Znate šta ima novo? ScreenFun je deblji za četiri strane! Ali i skuplji za 10 dinara...šta ćeš, evro nas ubi. Novost je i to da se ScreenFun sada štampa u novom štampariji tako da nemam pojma kako će izgledati. Papir bi trebao da bude OK ali otisak još nisam video.
Što se tiče sadržaja, naravno imamo deo posvećen E3 sajmu kao i predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu koje samo što nije počelo. Imamo zanimljivu priču u Case moddingu kao i o specijalnom bioskopu za igranje. Zamislite da "pičite" Counter-Strike na platnu dijagonale 20 metara! Zvuči dobro, zar ne?

Comments:
Da sve je to lepo , ali kad ce novi broj?
 
Pa, 10-tog kao i uvek.
 
Jedva cekam...ostali ce se oduseviti za dodatne 3 str. Nadam se da nisu marketing. A cena? 10 din. skuplje?! Salim se. Jedan od best game magazina. Da li se screenfun pise u nemackoj ili gde vec, pa se samo prevodi u ser. ili vi stvarno pisete sve ono? P.S. love the new design, ali nervira me ona 'novosti' strana. Pre je bila lepsa i informativnija, tj. imala je bolji 'string' sa info (ono dole gde se nalaze mini novosti ), i screenshotove, i nekako je izgledala veca. Sada sve nesto oskudno. Takodje malo zivcira bela pozadina teksta, ali je lepo osvezenje, i sto vise gledam, sve mi lepse :)
Ali nerira me ona tabela sa ocenama i napomenama. Stara je bila odlicna, ali gledam ovu novu, i ima neke greske, i izgubila je svoj 3D igled. Ali non the less, bolje se slaze uz novi 'look'. I'll get used to it :)

Totalno diggin' Screenfun. Ostanite best!
 
Sve vise tekstova pisu domaci autori ali jedan izvestan deo se i dalje prevodi.
Hvala na komentarima.
 
Nema na cemu. Da li je popravljena tabela sa ocenama? Nadam se da ste me razumeli...
 
Ostala je ista. Rekao si da si se navikao. :)
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?