I love you [rev.eng]

Ovih dana u Muzeju savremene umetnosti u Novom Sadu održava se veoma zanimljiva izložba - izložba virusa! I love you [rev.eng] je prva izložba na svetu posvećena fenomenu kompjuterskih virusa koji su postali sastavni deo naših života. U veoma zanimljivoj postavci može se videti hronologija virusa počev od pedesetih godina prošlog veka pa sve do danas. Tu je interaktivna mapa urađena u saradnji sa Symantecom (Norton Antivirus) po kojoj se možete kretati putem džojstika i nadzirati stanje firewallova širom sveta. Na velikim plazma ekranima mogu se pogledati odlični dokumentarci a među njima je svakako najbolji Enter thebroken serijal- dvojica Amera krstare gradom sa laptopom i kače se na tuđe nezaštićene wireless mreže. Posle toga dolazi priča sa čuvenim Ramzi hakerom a potom i epizoda posvećena krekovanju Xboxa, PS2 i Game Cubea. Svakako na kraju treba pogledati i intervju Thebrokena sa Kevinom Mitnikom da bi otkrili kako se on kao haker oseća u zatvoru.
Ako imate vremena, izložba u Novom Sadu traje do 4. jula a potom se seli u Salon muzeja savremene umetnosti u Beogradu u periodu od 11. do 24. jula.

Comments:
ja bi iso ali nece da mi daju pare :)
 
Dosao bi rado ali.......daleko je Novi Sad
 
Da li ce biti skoro u BG neki sajam tehnike ili tako nesto?
 
Ulaz je besplatan
 
dzabe sto je besplatan nece mi daju za bus i hranuuuu
 
Kad smo već kod virusa,zna neko neki web sajt za serial keys-ove(A DA NEMA VIRUSA)
 
ne :)
 
ima www.seriall.com. koliko znam on nema viruse i prikazuje ti serial na web strani a ne da downloadujes neki zip file.
 
ovo u NS je super. ja sam FAN norton antivirusa al od kako mi je upropastio nacisto komp pre neki dan dodje mi da poludim!!!
 
norton = prirodna katastrofa

www.seriall.com posto prikazuje u browseru lako moze da ti predje neki spyware ili slicno
 
hm... meni se to nikada nije desilo... cudno...
 
Zakljucak:


Ne postoji sajt za serialse a da je cist :(
 
Ja srecom koristim Kaspersky.
 
ma daj kaspersky je jos gori od nortona. kad sam ga instalirao udjem preko dial-upa na internet i on mi restartuje komp. cim ga izbrisem taj problem nestaje, a znam da nije problem u mom kompu jer svi ostali anti-virusi rade normalno. za sad sam na ZoneAlarm Internet Security-ju.
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?