World Cyber Games 2006

Već sedam godina internacionalna cyber olimpijada, World Cyber Games, okuplja igrače iz preko 70 zemalja iz celog sveta. Manifestacija pod sloganom "Više do igre", osnovana je od strane korejske kompanije ICM i korejskog Ministarstva za turizam i sport, uz pomoć kompanije Samsung Electronics.
Naša zemlja, sa ekipom od devet članova, učesnik je ovog takmičenja treći put za redom. U grandfinalu u Monci, od 18. do 22. oktobra, takmičiće se u pet disciplina:

- FIFA Soccer 06
- Half-Life: Counter-Strike 1.6
- Need for Speed: Most Wanted
- Project Gotham Racing 3
- WarCraft III: The Frozen Throne

U našoj zemlji finale će biti održano 26. avgusta, u Sava Centru. Strateški partner nacionalnih predkvalifikacija je kompanija Computer Land, a operativni partner Društvo za animaciju i razvoj multiplejer kompjuterskog igranja- CYBERSPORTS SCG.
Manifestacija World Cyber Games 2006 Serbia and Montenegro Championship, biće održana pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda i SO Novi Beograd. Pored oficijelnog dela takmičenja održaće se i sajamski deo - IT & Gaming Show. Pre ovog, finalnog takmičenja, predkvalifikacije će biti održane u devet gradova u Srbiji.
Na web stranama www.worldcybergames.com, yuworldcybergames.com i www.cybersports-scg.com možete pronaći više informacija o ovom događaju.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?