Bravo ScreenFun #15

Julski broj Bravo ScreenFuna je u prodaji! Za razliku od prošle godine, ovog leta neće biti dvobroja što znači da broj 16 izlazi već u avgustu...sem ukoliko ne produžimo letovanje u Grčkoj. :-)
Novi broj Bravo ScreenFuna donosi veliki broj opisa novih igara a među njima su se našle i Half-Life 2: Episode One, Hitman: Blood Money, Titan Quest, The Da Vinci Code, Dreamfall, Darkstar One, Table Tennis, X-Men, SiN Episodes: Emergence, Rush for Berlin i Guild Wars Factions.
Kao što i sami vidite centralna tema broja je World of Warcraft: The Burning Crusade – igra koja je sigurno jedna od najvećih hitova sa ovogodišnjeg E3 sajma. Pored detaljnog previewa donosimo vam i poster WoW-a a zahvaljujući vašim glasovima na sajtu drugi poster je Half-Life 2: Episode One. U ovom broju nastavljamo priču o E3 sajmu pregledom igara, kao i detaljima o Playstationu 3 i Nintendo Wii konzolama. Takođe, pripremili smo vam veoma zanimljivi E3 Babes članak gde smo istražili na kojem štandu su bile najlepše devojke.
Novi broj ScreenFuna donosi zanimljivo upustvo kako da napravite atraktivnog avatara za forume kao i uputstvo za rad sa više korisnika na jednom računaru. Tim člankom hteli smo da pomognemo svim igračima koji dele svoj računar sa ostalim ukućanima kako bi nesmetano, i dalje, mogli da igraju svoje igre. Takođe, da bi odgovorili brojnim čitaocima na pitanje: Kako sa nađem “ovo” a kako da nađem “ono” pripremili smo vam članak o Googleu u kojem ćete moći naći sve napredne tehnike pretraživanja i još mnogo toga.
Bravo ScreenFun broj 15 je u prodaji od 10. jula na svim trafikama širom Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Comments:
nadam se da onaj clanak kraljevina google nije isti kao onaj clanak kraljevina google iz PC Magazina u januaru. A i opisi nekih igara su isti kao opisi igara iz ovomesecnog PC Magazina. Nekako mi se cini da tesno saradjujete, al nema veze.
 
gledao sma dana na kioscima i nije izasao!
 
Sta,60 kinti!Nije fer.Prvo 10,pa 50,a sad 60!
 
malo kasni


exit cini cuda

ja bi voleo da je i dalje 50 din
 
i ja bih voleo da je 50 kinti. i ne razumem ono PS3 vs. Wii da li je to rat kontrolera?
 
1.necete crci zbog 60 dinara!
 
konacno sam ga naso, malo jurnjave od kioska do kioska, ali za screenfun vredi!
 
kod mene u Lazarevcu jos nema bar tamo gde sam ja trazio...
 
svidja mi se clanak o google-u
 
U Krusevac jos nije stigao ScreenFun, iako je sreda, svuda sam gledao, ZASTO?????
 
Ne moguce da jos nije stigao! Ima verovatno nekih problema u distribuciji ili se mozda vec prodao. :)
 
Nisam se odusevio ovim brojem,a dao sam 60 kinti.A uz to jos niste objavili moje pismo.Nadam se da ce sledeci broj biti mnogo bolji
 
mogli bi malo da opisete procesore,graficke,maticne...sta vredi kupiti a ne samo igre.Nadam se da ce te povecati broj strana.Neka bude 80 kinti ali nek bude bar 60 strana i da bude kvalitetan
 
Evo, tek predvece je stigao je stigao ScreenFun u sve trafike, bas sam se obradovao, a unutra, nista dobro sem clanka o Google-u. Sramota...:D
 
@skj




TO STO SI POSLAO PISMO, NE ZNACI DA TREBA DA BUDE OBJAVLJENO!!!
 
Zastonema nista o CoD3.
ZASTO???
 
Nemam neke vece primedbe u casopisu, osim malo nerealnog ocenjivanja!

Ne vezano za casopis, onaj WoW:BC me sve vise i vise razocarava! Mada i sam WoW me nervira, bolje bi im bilo da malo ojacaju PvP!
 
Igore ja sam instalirao google web accerlator, ali on ne ubrzava ni jednu stranicu koju izaberem, cak stavise nekako mi sve ide sporije,ZASTO????????????????????????????????????????????????????????????????
 
Igore ovaj Broj je monogo bolji nego prosli
 
Dalki i dalje vazi ponuda za saradnika screenfun-a.
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?