Bravo ScreenFun #16

I dok ste vi pijuckali osvežavajuće piće na plaži i hvatali bronzani ten mi u redakciji Bravo ScreenFuna smo vredno radili da vam pripremimo avgustovsko izdanje – prvo do sada. Ako ste naš verni čitalac sigurno se sećate da je prošle godine izašao letnji dvobroj za jul i avgust. Ovog puta smo odlučili da zasučemo rukave i nastavimo sa mesečnim kontinuitetom kako bi vi lakše „podneli“ letnji raspust. Kao što vidite sa naslovne strane, u novom broju vas čeka preview najnovijeg dela Need for Speeda pod imenom Carbon. Šta zaista znači ovaj naslov i kako izgleda nova NfS cica saznajte u detaljnom previewu na četiri strane a pravim fanovima serijala sigurno će se svideti i NfS poster. Takođe, bacili smo pogled i na buduće hitove Gothic 3, Pro Evolution Soccer 6 i Anno 1701.
Oni koji se tek spremaju da negde otputuju i pritom vole da škljocaju fotoaparatom možda ne bilo loše da obrate pažnju na članak o fotografiji. Objasnićemo vam kako da dobijete fotografije „lepe kao slike“ čak i sa najobičnijim digitalnim fotoaparatom. Onima koji su se vratili sa letovanja, donosimo testove najnovijih igara od kojih se svakako izdvaja dugo-očekivani Prey. Od ostalih igara tu su: GTA: Liberty City Stories za PS2 (plus poster), Rome: Total War – Alexander, Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparow, Sensible Soccer 2006, Rise & Fall: Civilization at War i Flatout 2.
U ovim letnjim danima posebno pažnju treba posvetiti hlađenju računara pa vam u novom broju ScreenFuna dajemo savete za držanje temperature u kućištu u podnošljivim granicama. Grafička kartica je sigurno jedna od najtoplijih komponenata a mi vam u ovom broju donosimo pregled “vrućih” AGP kartica i pritom odgovaramo na pitanju kako će se ove “stare” kartice snaći u budućem operativnom sistemu Vista. Kakve su to DirectX 10 kartice i da li će vam zaista biti potrebne da bi igrali nove igre na Visti, pročitajte u novom broju ScreenFuna. Oni koji ne mogu da dočekaju Vistu neka provere kako mogu da transformišu Windowsa XP u Vistu bez mnogo muke.
Bravo ScreenFun broj 16 je u prodaji od 11. avgusta na svim trafikama širom Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Comments:
Dobar broj
 
Jedva cekan NFS Carbon
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?