Bravo ScreenFun #17

Septembarski broj ScreenFuna dolazi na 12 strana više dok je cena časopisa i dalje samo 60 dinara. Na 64 strane ovog puta je stalo puno toga a pre svega bi izdvojili preview igre GTA: Vice City Stories sa ekskluzivnim screenshotovima za PSP. Nastavljamo sa pregledom jedne od najiščekivanijih trkačkih igara godine - Need for Speed Carbon, pa će te tako pored novih detalja moći da pročitate i intervju sa Emmanuellom Vaugier - glavnom cicom novog NfS-a. Takođe, tu je i preview nove ekspanzije The Sims 2: Pets za koji donosimo i poster a drugi poster je Gothic 3. Bacili smo pogled i na nove Playstation 2 zabavne igre kao što su The Guitar Hero II, EyeToy: Kinetic Combat, Buzz! The Sport Quiz....

U septembarskom broju imamo dva ekskluzivna testa igara a to su ParaWorld i The Settlers II: The Next Generation. Pročitajte pre svih o kakvim igrama je zapravo reč a od ostalih testova tu su: CivCity: Rome, Civilization IV: Warlords, Daxter, Devil May Cry 3 - Special Edition, Dungeon Siege II: Broken World, Forbidden Siren 2, Formula One 2006, Glory of the Roman Empire, LocoRoco, Talkman, The Secret Files: Tunguska, The Ship, Tomb Raider: Legend za PSP i Yakuza.

U ScreenFunu #17 naći ćete kompletno rešenje igre Prey kao i cheatove za The Elder Scrolls IV Oblivion , Flatout 2 iRush for Berlin.

Ukoliko ste ljubitelj Grand Theft Auta onda svakako treba da pročitate članak o GTA: San Andreas multiplayeru. Donosimo detaljno uputstvo kako ga instalirati i kako se snaći u novom online svetu.

Takođe, tu su članci o zaštiti računara od virusa, spywarea i adwarea a opisali smo i zanimljiv besplatni Internet servis koji snima umesto vas satelitske TV programe koje kasnije možete da downloadujete.

Od hardware na testu smo imali Blueberry CAT, Bluetooth naočare, WinFast A7600 GT TDH, Samsung SGH-X820, Cooler Master Mystique 632 kao i zanimljiv držač za laktove. Takođe, zanimalo nas je šta se krije u unutrašnjosti jednog Nintendoa DS Lite pa smo ga rastavili na delove i pažljivo analizirali.

Kao i do sada, u ScreenFunu poklanjamo Sony PlayStation 2 putem SMS-a. Vratili smo i klasičan kupon tako da u nagradnoj igri mogu učestvovati i čitaoci van Srbije kao i oni koji ne poseduju mobilni telefon.

Bravo ScreenFun broj 17 je u prodaji od 12. septembra na svim trafikama širom Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.


Comments:
NAPOKON
 
Konacno,sutra!Ali molim vas bez kasnjenja
 
Fenomenalna naslovna strana, bas je super!
 
ALELUJA!!!
 
Napokon
Aleluja
Hvala bogu
Konacno
I td.
E nek si i ti stavio prewiev
Pasce kisa
 
Igore sadrzaj je fin ali za poster si me razocarao.KAKO SE PRAVI REZULTATI VEOMA RAZLIKUJU,VISE NE VIDIM SVRHU GLASANJA:
1.Gothic 55
2.GTA 47
3.Paraworld 36
4.Sims 11 itd.
 
Gothic 3 je objavljen po rezultatu glasanja, GTA je glupo jer je bio i u proslom broju a za ParaWorld nismo jos dobili dozvolu od izdavaca...mozda bude u sledecem broju.
 
Dobro to prilicno objasnjava,ali zasto si onda uopste stavio GTA u opcije kada vec nisi hteo da ga PONOVO objavis?
 
vidi se da je deblji :))
 
Neprimetno jer su na yih 12 strana stavljene glupost
Ajd nek u sledecem broju bude nesto kao koju graficku kupiti od 150 eura
Jel vazi igore
 
ma fenomenalan broj! svaka cast igore svaka cast!
bolji je od proslog!
a svidja mi se ovo za sa-mp
jedva cekam vikend pa da ga igram!
 
ALOOOOOOOOOOO BRE STA STE ZAPLEI SA DISTRIBUCIJE U MAKEDONIJI POSLEDNO IZDANJE OVAMO JE BILO TO SA RISE OF LEGENDS NA NASLOVNOJ
 
kad izlazi paraworld
 
Sadrzaj:4
Posteri:5

Predlog:stavite neki cd ili dvd....nemachki SF ga ima zashto ne i mi!?
 
Zato sto smo mi propala drzava i ovo je izgleda propali casopis

Stvarno bi mogli da stavite neki cd ili dvd
 
i da mu dignu cenu za 200 din, bas ne razmisljate!!!
 
@doom: Zato sto nemacki ScreenFun kosta skoro 400 a srpski 60 dinara. Veoma jednostavno.
 
Znas Igore,zasto si toliko neprijateljski raspolozen prema 360?
Zar toliko bi nas "gnjavio" bar jedan jedini opis, a ne PC-SONY KOALICIJA-BEZ OPISA IJEDNE XBOX/XBOX 360/GAMECUBE IGRE U BROJU SA POVECANIM BROJEM STRANA.
Znam ja da ti volis Sony(PSP),ali nemoj tako...
A ako ces cheatove da i dalje stavljas na 1 stranu,bolje ih izbaci.
 
Bice u sledecem broju Saints Row za 360. Moze?
 
Igore zasto ne mogu na Cbox pre sam mogao pise mi you are banned from this Cbox ne znam zbog cega molim te odgovori?
 
Ma to su neke irelevantne greske cepam ja srpski vec 3 godine po te vase srpske forume pa znatno sam se podobrio nego ovaj Corkalo, Conic jos ga nema da mi odgovori na moje pitanje
 
Makedonac, koj ti je ?
 
Eeeeeeeeeeee da.Igore sto je u sadrzaju pisalo ono za poker i pravila,a?
 
@xarga: greska. taj tekst je izbacen
 
@makedonac: neprodati primerci iz srbije idu iz remitende u makedoniju. posto je sve prodato...
Pazi malo na nacin izrazavanja.
 
Ok Igore a bas sam hteo da imam svaki broj ali ovako nista za sad imam od br 1 do br 14 - 15,16 i 17 ako ne bude doso ovamo cu da nabavim preko jedan friend koji studira kod vas u Pancevo Mada ne ocekujem da ce ikad vise da doge neki broj ovamo osim ako ga ne zajebete Steta sta da kazem a imam preko 60 screenfuna Reko sam da nastavim tradiciju sa ove srpske izdanja al ne ide bre
 
JUPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
igore,jesi li razmislao da SF izlazi malo cesce....npr. 2 puta mesechno?
 
Mogli bi staviti u #18 broju jedan mega poster nfs Carbon,da imam jedan pravi poster a ne ono 30x20
Igore razmisli o ovome
Mislim da se vecina slaze
 
vi i bravo ste iz iste kompanije a u bravu m,oze da bude mega poster a u sf nemoze,pvecajte cenu samo stavite mega poster nekih kola iz nfs-a,ako treba platicu i 150 din
Samo stavite mega poster
pliz,pliz,pliz,pliz,pliz......
 
Ja se slazhem da SF izlazi 2 puta mesechno. Koje josh za?????
 
Trebali bi da napravimo neku peticiju!
 
Bio sam u nemackoj i tamo u njihovom Screen Fun-u imaju cak 2cd-a a mi nemamo ni jedan. A i nas pati od anoreksije. I zeleo da tekstove pisete vi a ne neke svabe a vi ih prevodite samo. ETO... see you
 
Za Visnju
 
Djole je car a ja sam Dejan
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?