Playstation 3 odložen za mart

Sony je danas objavio da se izlazak njihove next-gen konzole u Evropi odlaže za mart 2007. godine. Glavni razlog je nedostatak Blue Ray drajvova. Ipak, u Japanu i Americi konzola se pojavljuje u najavljeno vreme a to je 11. odnosno 17. novembar ove godine.

UPDATE: Veoma dobar i ironičan sajt posvećen odlaganju PlayStationa 3 možete naći na www.thisiswaiting.com

Comments:
Bas steta
 
i ovako ga nebi kupio :)
 
Ala zla.Samo tu nesto kenjaju stice pa nece stice
 
a i kosta malo povise samo 600e
 
A zaboravio si nas PDV
600€ + PDV = 708€. Bas jeftino,zar ne? A blu-ray ni on nece da bude jeftin.Prica se cak da bi igra na blu-ray mogla da bude 70-100€. PS3 TI JE JEDN0 SKUPO ISKUSTV0. Xbox 360=472€,a mod cipovi se polako zahuktavaju.Igre su oko 1300 din na Verbatim double layer DVD. Stize polako ehm,vreme lokalnih komsija koji prave back-upove igara:))
 
A mene boooole mnoogo za to...
PC RULES!
 
Pa dobro,sve ti je to stvar afiniteta.Ja nemam mnogo igara koje volim na PC. Naviknut sam na konzolaske serijale:PGR,FORZA,HALO(Da neces Vistu da kupujes za Halo2,a?),DOA(X),BURNOUT itd. A i ne volim da buljim u usrani Excel,Corel,bakcem se sa virusima.Da li ti to ne radi "i" pc rulasu ili se pravis Englez?
 
''i'' mi savrseno radi ali je to bio citat u koji si ti neupucen. A sto se tice Viste normalno da cu je kupiti i to ne zbog Halo 2.
 
Milo mi je zbog ispravnosti tastature.Dobro ako nisam upucen u citat,ali da ponavljas tudje gramaticke greske je glupo. Nego 'ajde mi reci koliko te je kostalo da imas PC spreman za Vistu? Da li ce moci da gura Crysis?
 
Oko 1000 evra. Nadam se da hoce.
 
Bas je ironicno.
 
... to sto se nako pravi tako pametan, a ne moze da razlikuje gramaticke greske od dijalekata...
 
Ma,bre,skines emulator,nabavis pirata,joystick i igraj!!!
 
Sta sad 'oces da razlikujem i dijalekte,nisam ja bre profesor srpskog jezika! Komentar ironicno nije MOJ. Nego tako,pljunuo si 1000 € i ipak odgovaras da bi uzeo 360 u novom postu(ps3,360,wii). Da li to ima logike?
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?