Bravo ScreenFun #18

Oktobarski broj ScreenFuna na 64 strane donosi mnogo novina od kojih pre svega izdvajamo Gaming kviz u kojem ćete imati priliku da testirate svoje znanje o video igrama. Od ostalih novina tu je i World of Warcraft mega poster iz pet delova a treba napomenuti i da je promenjena nagrada za Pismo meseca. Ovog puta nagrađeni dobija ScreenFun majicu koja ne može da se kupi u slobodnoj prodaji.

ScreenFun broj #18 donosi izveštaj sa Games Convetiona – najećeg sajma video igara u Evropi u kom ćete saznati koji hitovi se spremaju u izdavačkim kućama. Dva hita koja treba da se pojave veoma brzo su Gothic 3 i Dark Messiah of Might&Magic, a u ovom broju možete naći njihov preview.

Što se tiče testova igara u novom broju možete naći sledeće: Age of Pirates: Caribean Tales, Bad Day, Broken Sword: The Angel of Death, Call of Juarez, Cars, Company of Heroes, Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus, Joint Task Force, Kingdom Hearts II (sa posterom), LEGO Star Wars II, The Original Trilogy, Reservoir Dogs, Saints Row, Sword of the Stars, Syphon Filter: Dark Mirror i Tekken: Dark Resurrection. Drugi poster je GTA Vice City Stories.

U novom broju naći ćete zanimljive Oblivion Easter-Eggove kao i Cheatove za Call of Juarez, Company of Heroes, DMC3-SE, DSII: Broken World itd.
Od hadvera ćete u ovom broju naći test devet MP3 mobilnih telefona, BFG PhysX, Intel Core 2 Duo procesora, Gigabyte GA-965P-DS3 matične ploče, Z Merc tastature a moći ćete da vidite i kako izgleda rastavljen Sony PSP i šta se krije unutra.

I u ovom broju poklanjamo Sony PlayStation 2 putem SMS-a ili preko kupona kao i pretplatu na ScreenFun ukoliko objavimo vaš zanimljiv screenshot iz video igre.

Bravo ScreenFun broj 18 je u prodaji od 12. oktobra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Comments:
sve izgleda dobro sem to sto je poklon majica.
 
Sve je super, po obicaju, samo sto ja nisam dobio majicu! Sta majicu, niste mi ni e-mail objavili!!!
 
Cool.Sutra posle shkole(13:05) odmah idem da kupim Screenfun
 
Ma shta sutra ja ga danas odmah uzeo. Najvishe mi se svidja gaming kviz
 
Mislim dasnas prije shkole u 6.45
 
Ja sam iz Bosne,tacnije iz Sarajeva.Moram da se pozalim da SCREENFUN jos nije stigao u Sarajevo.
 
Usrani qurac za poklon!
 
Svakako bolji od proslog. Nadam se da ce sledeci biti, pa BOLJI!
 
e igore u ovom broju ste predstavili cool programe a najvise me asvrbi onaj sto deli slike u velike postere pa bih hteo da pitam gde da nabavim dobar wallpaper sa velikom rezolucijom odgovor sto brze to bo0lje pls;''D
????????????????
 
Igore sta lazes da Screenfun izlazi u Makedoniji Pa evo kod nas nidu dosli ni PC Magazine nit Metal Hammer nista a ne Screenfun Svet doo je propao ovamo nema ni BRAVo Girl lol katastrofa
 
Koliko znam, Metal Hammer ne izlazi više....
 
PC Magazine i Metal Hammer su ukinuti a ScreenFun u Makedoniju dolazi u malom tirazu pa ko ga nadje - nadje...
 
E mogli bi da stavite malo laksha pitanja za ovaj kviz mislim, ne igra svako sve zhanrove!!
 
Kod nas josh nema ScreenFun...
 
Zasto u sljedecem broju ne poklonite trenerku
 
ma sve sam procitao za 2 dana
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?