Toliko igara - tako malo vremena

I kako sada da radim kada sam dobio toliko igara, pitam se ja posle jučerašnje posete GMC-YU poslovnici u Novom Sadu koji distribuira ceo Playstation program. Nisu mi dali jednu ili dve igre nego šest igara za PSP a to su: Tekken Dark Resurrection, Ape Academy 2, Rigde Racer 2, Passport to Paris, Lemmings i B-Boy.
O Tekkenu ste već čitali u ScreenFunu i radi se zaista o fantastičnom naslovu sa sigurno najboljom grafikom do sada na PSP-u. Ape Academy 2 je prilično čudna ali dosta zabavna igra pogotovo za publiku koja se "pali" na karte i dekove. Izdavanje Rigde Racer 2 je totalno neobjašnjivo pošto je identična prvom delu - neverica je čak uzrokovala da izvadim UMD iz PSP-a da bi proverio da li zaista piše da je ovo "dvojka"...i pisalo je.
Što se tiče Passport to... serijala moram priznati da sam malo razočaran. Ovaj virtuelni izlet u Pariz jako podseća na multimedijalne enciklopedije iz polovine 90-tih kojih smo se svi zasitili. Zar je Sony zaboravio da postoji Internet i da PSP ima wireless opciju?
Lemmingsi su odlični i nostalgični. Iako su kontrole pomalo šljapave, grafika je simpa a plavi čovečuljci neodoljivi. I na kraju ostaje B-Boy kojem je dosta teško odrediti žanr ali recimo da se radi o ritam-akcionoj-hip-hop igri gde vam je cilj da uz kul muziku (Ice T i slične face) što bolje igrate na pisti i stičete ugled u društvu.
Naravno, u narednim brojevima ScreenFuna moći ćete da pročitate opise ovih igara...ako stignemo od igranja.

Comments:
igore brcki ti mei reci koliko je psp i dali su ti dali besplatno te igrice
POZZ
 
igore bracki ne brcki
sorry
 
PSP je oko 250 evra a igre sam dobio na koriscenje.
 
a jel ce te stavljati forum
 
ako nemas vremena za igranje slobodno posalji meni psp i igre slobodno ;-)
 
Igore ajde posalji mi jedan PSP za poneti
 
imam psp od 21 maja jer mi je sestra dosla iz italije ona ga je platila 200 na posebnu ponudu a igrice u japan su po 10 eyra
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?