ScreenFun majica

Od oktobarskog broja ScreenFuna, nagrada za Pismo meseca biće majica crne boje sa logoom Bravo ScreenFuna. Ovu ukikantanu majicu zaslužiće najzanimljivija, najsmešnija ili najintrigantnija pisma pa zato imate puno razloga da nam pišete. Ako nemate ideju za pismo, lupetajte nešto...možda vam se i posreći.
Možda ne bi bilo loše da u budućim pismima napomenete koju veličinu majice nostite (S, M, L ili XL) jer nikad se ne zna - možda baš vaše pismo bude proglašeno za Pismo meseca!

Comments:
Mozda sledeceg meseca, jer ovog nisam poslao nista
 
sta ce mi majica.Bolje je bilo ono proslo
 
bolje da ih prodajete (ali da ne bude skuplje od 450din (mislim na cenu sa postarinom!)



generaldusan{et}yahoo{tacka}com
 
Nije fora da bas svako ima majicu, tj. da se prodaje, ali bi iskreno bilo bolje, jer koje su sanse da se osvoji majica :D Trabali biste da dajete i majicu uz pretplatu makar. I meni naravno jer kupujem ScreenFun od prvog broja :D, ne salim se. ;)
 
I ja, i ja!
 
WOW
 
100% originalno. Daj povecaj malo fond nagrada, sta jedna majica kosta 100 kinti, a mnogi bi hteli da se setaju sa sc-om na geudima!
 
E tu ste se zaj.... ali majca je majca ipk i dalje je nagrada cool
 
Da je bar bijela majica treba mi za fizicko
 
mogli su bar nesto vrednije.
 
Ali za majcu bi bilo bolje da je neka igra preko celu majcu(npr WOW)
 
I ja od prvog broja.LOL Sam Fisher
 
DA.Bolje prodajte te majice i kada nas vide sa ScreenFun majici pocece da vam raste popularnost i plus cete dobiti para od prodaje majica.Tako mozemo da vas reklamiramo.
 
...i tako ce vam rasti novac koji cete,nadam se,ulagati i u ScreenFun.
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?