Bravo ScreenFun #19

Novembarski broj ScreenFuna je konačno izašao a u njemu ćete naći opise pregršt hit igara među kojima svakako izdvajamo ekskluzivne testove igara Need for Speed Carbon i Splinter Cell Double Agent za kojeg objavljujemo i poster. Na zahtev mnogih čitalaca dajemo uporedni test FIFA-e 07 i PES-a 6 i dajemo konačan odgovor koji je fudbal bolji.

Na spisku opisanih igara našli su se i: Gothic 3, Scarface (nagradna igra), Caesar IV (nagradna igra), Bully, Battlefield 2142 (sa posterom), Just Cause, Metal Gear Solid 3: Subsistence, GTR2, NBA Live 07, NBA 2K7, The Sims 2: Pets, SingStar Rocks!, New Super Mario Bros., Field Commander, Gangs of London i Warhammer 40.000K Dawn of War: Dark Crusade.

ScreenFun redakcija posetila je Tokio Game Show 2006 odakle vam donosimo izveštaj o igrama za Playstation 3 i Nintendo Wii konzole koje izlaze ovog meseca. Posebnu smo pažnju obratili na trendove u Japanu pa ćete saznati šta je to Cosplay, kako izgledaju poslednje igre za Gameboy i šta je to Finder Love za PSP.
Imali smo priliku da se poigramo sa najsimptatičnim čovečuljicima u igračkoj industriji – pogađate, rade se o Settlersima čiji šesti nastavak je uveliko u izradi a mi smo imali prilike da proverimo kako napreduju radovi i prenesemo vam utiske.

Hardware sekcija se ovog puta usresredila na monitore i to na one sa širokom dijagonalom. Widescreen TFT-ovi osvajaju domaće tržište pa smo na testu imali čak 6 aktuelnih modela: ACER AL1916WS, ASUS PW191, SAMSUNG SyncMaster 940BW, LG L194WT-SF, FUJITSU-SIEMENS Scaleoview W19-1 i HP W19. Takođe, imali smo prilike da se poigramo sa novim LEGO Mindstorm NXT setom za pravljenje robota i toliko nam se svideo da ćemo ga poželeti od Deda Mraza za Novu godinu.

Poseban članak posvetlili smo filmovima “za poneti” gde smo objasnili kako ga “spakovati” u mobilni telefon, PSP ili slični prenosni gedžet. Gaming kviz je sada postao nagradni pa ukoliko tačno odgovorite na pitanja imate šanse da osvojite igru Joint Task Force.

U Trix sekciji ćete naći upustvo za prve korake u igri Gothic 3 kao i cheatove za: Scarface, Caesar IV, Joint Task Force i LEGO Star Wars II.

Objavljujemo drugi deo mega postera Orka iz World of Warcrafta a dajemo i prve informacije o igri Lara Croft Tomb Raider: Anniversary.

Bravo ScreenFun broj 19 je u prodaji od 10. novembra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Comments:
Dobar je kao i obicno samo sto je moj ScreenShot bio bolji!
 
Novi ScreenFun je EXTRA!!!!!!!
Jedina zamerka je ta sto nema resenje gaming kviza.
 
hm, razocaran sam jer nema Medieval 2 Total War PREVIEW-a. Inace definitivno kupujem. Ali mogli su makar i preview, ne review...ili mozda to cuvaju za kraj :)

Ili nemci nisu jos napisali....
 
Bilo bi extra da dodate jos koju stranicu.Pa nek poskupi koji dinar.Super je...
 
Nije jos izasao kod nas u Banovcima...
 
Alo ljudi zgolemite tiraz pobogu U Makedoniji saljete svega 100 primerka
Nema na trafici Frlam pare na hravtski PC PLAY, al je tako skup jeste da daju DVD ali ne isplati se bre
 
Zasto ne pojeftinite malo?
 
E ako ti je skupo dati 1.5 KM,onda stvarno nemam rijeci na to...
 
a review za Guild Wars: Nightfall?
ja se uzdao da mi screenfun bude pokazatelj dal valja nesto ova igra! ne kupuju mi se prve 2 igre, a cini mi se da je 3 deo super, pa reko daj da vidimo sta kaze nas screenfun! :)
aj neka bude u sledecem broju, ok? pls!
 
Bice GW Nightfall opis u sledecem broju.
 
A da nije malo pretezak onaj vas quiz???
 
@mad dog: Pa, ne znam. Jel jeste?
 
thx igore, to se trazi! :)
a za quiz: pa i nije tezak ako znas, al je extra fora! :)
 
review translated into English - more screens there Need for Speed Carbon - Gangster disassemblies in style NFS
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?