Izašao Wii! Wiiiiii

Isaiah Johnson je čekao sedam dana u redu ali je konačno dočekao svoj trenutak - kupio je novu Nintendovu konzolu Wii! Pošto je on prvi kupac Wii-a u Americi, konzolu je dobio sa potpisom Reggie Fils-Aimea, direktora Nintendoa za severnu Ameriku i time je obeležen početak prodaje nove konzole. Time je, međutim, i otpočeta prava borba konzola nove genracije jer se sad na tržištu mogu kupiti i Xbox 360 i Playstation 3 i Wii. Neka pobedi najbolja!
BTW, lansiranje Wii-a u Evropi je zakazano za 8. decembar a cena je 249 evra.

Comments:
A pobediće naravno PS3 :)
 
Ja glasam za WII!
Wiiiiiiiiii!!!!!! IZASAO JE Wii! Wiiiiiiiii!
 
Hm....playstation je strava...kao ograniceno blago...zato je i sladje. Mada XboX se ne razlikuje mnogo od njega (http://www.winsupersite.com/showcase/xbox360_vs_ps3.asp)
tako da bih, ako sam burzuj kupio PS3. Ako nisam burzuj vec obican igrac konzola koji trazi 'vise' ili jednostavno osoba koja zeli da kupi i video konzolu, i DVD player, i TV MP3 player, i konektor za Windows XP/Vistu i mnostvo ostalih 'multimedia livingroom' stvari, onda bih uze XboX 360.
A ako sam srbin, koji jednostavno zeli odlicnu zabavu, kako sa prijateljima kako sam, tj. ako zelim da se otpustim od napadnih i umno zahtevnih igara, i ako nemam 600 eura koji vire iz dzepa, uzecu Wii. Meni se Wii svideo od pocetka: primamljiv, jednostavan, intuitivan. PS3 mi je onako, kao 'premium people only', a XboX 360 je savrsena zlatna sredina. Zavisi kakav si tip. Sve tri bih kupio! :) veoma dobre stvari...ali PS mi skup, XboX skup, ali genialna grafika, a Wii jeftin, dobra grafika (sto nije bas ohrabrujuce) i nema mnoge mogucnosti povezivanja. To moze da bude dobro (ako se secate, direktor Wii-a je rekao "Ne zelimo da preuzmemo kontrolu nad vasom dnevnom sobom") i lose. Mislim da bih za sada uzeo XboX 360. Ali NE definitivno...
 
Igore,da li ce u Srbiju stici i ps3 verzija od 500 eura?
Da li je tacno da cu moci da naknadno stavim hdd proizvoljnog kapaciteta?
(500 E ps3 + hdd 300 gb lepo...)
 
E pa onda ko jebe 600 e verziju.
 
Da, moguce je promeniti HD na PS3. Evo linka: http://plusd.itmedia.co.jp/games/articles/0611/11/news004.html
 
IGORE da li ce gmc-yu ps3 prodavati po "default" cenama tj. bez pdv-a?
 
Ne, naravno da nece prodavati bez carine i poreza.
 
Zasto buh dao 430 evra za xbox ili 530 za ps3 kada mogu da uzmem wii za 250 samo se nadam da je wii dosta bolji od ps2 sta vi mislite ljudi?
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?