Nintendo Wii u Beogradu

Nintendova nova konzola Wii danas je ugledala svetlost dana i u Evropi. Posle uspešnog starta u Americi i Japanu, evropski potrošači dočekali su da konzolu vide i u svojim prodavnicama, doduše ako imaju sreće. "Izuzetno veliki zahtevi za porudžbinama nisu iznenađenje" - kaže David Yarnton, šef Nintendoa UK i dalje navodi da "smo na dobrom putu da plasiramo 4 miliona konzola do kraja godine, odnosno 6 miliona do kraja fiskalne godine u martu".

Nintendo Wii će u Srbiji prodavati beogradski Beosoft od subote 10. decembra za 350 evra a paket uključuje konzolu, Wii-mote, nunchuck, kompozitni video kabel, sensor bar, dve baterije kao i igru Wii Sports. Uskoro će stići i hit-igra The Legend of Zelda: Twilight Princess a potom i ostali naslovi kao što su Red Steel, Rayman: Raving Rabbids i Super Monkey Ball: Banana Blitz.

Comments:
cjena od 350jura je mnogo skupa! moze se nabavvit i za 200!
 
Srbin grijesi!Cijena je realna jer se taj paket prodavao u Nemackoj po cijeni od 299 eura.Kazem prodavao jer ga vise nema.Odnosno ima ga jos samo po malim trgovinama,a tamo mu je cijena 400 eur. Pa prema tome u Srbiji je jos i jeftin. Pozdrav!
 
Kakav je ovo papan na slici
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?