PlayStation 4 posle 2010.

Tek što je PlayStation 3 ugledao svetlost dana u Americi i Japanu, Sony već razmišlja o njegovom nasledniku. Paul Holman, šef Sony Computer Entertainment Europe, izjavio je za Smarthouse da će PlayStation 4 sigurno izaći ali ne pre 2010. Ova izjava, naravno, nije slučajna, već ona više predstavlja reakciju na analizu Yutu Sakuraia koji je u njoj izjavio da ne može da zamisli PlayStation 4. Njegova predviđanja su da će Sony “zavšiti” kao SEGA pa će se iz hardverske industrije prebaciti u softversku. Sony je to sada i zvanično demantovao.
Što se tiče aktuelnog PlayStation 3 čiji je start u Evropi zakazan za kraj marta 2007. godine, Sony će ga redovno upgradeovati firmwareima i tako omogućiti instalaciju third-party softwarea ali i interaktivnih kontrolera sličnih onim za Nintendov Wii. Buduće verzije PS3 će najverovatnije dolaziti sa mišem i tastaturom a sa omogućenom instalacijom third-party operativnih sistema, konzola će postati prava media center mašina sa vrhunskim igrama.

Comments:
Linux već može na PS3 da se instalira... Najčešće stavljaju Fedoru, ali preporučujem Ubuntu.. A što se buđave Viste tiče, nisam siguran...
 
Um, ako bas zelis sad da se borimo da li je najpre Vista budjava ili ne, onda se nadjimo online, na LiveMessengeru! ;)

I naravno da ne moze Vista. XP moze, cak sam pogledao manifestaciju hna youtube-u: preko linuxa su podigli XP/ Ali Vista...za sada barem, definitivno ne moze.
 
Huh... Pa vista je najgori sistem IKADA...
 
ja nemam para za ps3 aoni vec o 4!
 
Ljudi mnogo žure
 
koliko ja vidim 3-ojka jos nije stigla kod nas oni vec izmisljaju 4-ku
 
e milane ajd ne seri
budjav si ti debilu
jel kod tebe onaj rozi PS pederu
 
sa je kurcu jedan usrani
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?