Vi ste Osoba godine!

Američki magazin Time ove godine je svoju tradicionalnu nagradu za Osobu godine dodelio upravo Vama! Imenujući tako pobednikom javnost i svoje čitatelje, a ne jednu osobu, poznati magazin želio je ukazati na činjenicu kako Internet i blogeri menjaju ravnotežu u medijima.

Nominovani za prestižnu nagradu 2006. godine za osobu koja je najviše uticala na vesti bili su još iranski predsednik Mahmoud Ahmadinejad, kineski vođa Hu Jintao i severnokorejski predsednik Kim Jong.

Ipak, za pobednika je imenovana javnost. Blogovi, video, društvene mreže kao YouTube, Facebook, MySpace i Wikipedia omogućuju svojim konzumentima da i sami aktivno učestvuju u izradi njihovog sadržaja. Posetioci su pozvani da iznose svoje mišljenje (ma kakvo ono bilo), da predlažu, da ukazuju, postavljaju slike, video fajlove i razne linkove.

"Web je postao alat koji spaja hrpu malih doprinosa miliona ljudi širom sveta i čini ih bitnim" kaže Mr. Grossman iz Time magazina.

Comments:
Extra...
 
LOL! Weeee!!! Ja sam ličnost godine, koristim internet, imam sajt, imam blog, imam i forum!!! Weeeee!
 
Milane pa ti imas i forum i sajt! Oh, pa mozemo li dobiti linkove za nji???




(nije li ironija sto se oboje zovemo Milan? :S )
 
Sta da vam kazem, posle mnogo godina truda uspeo sam OVO bih posvetio mojim roditeljima koji su podrzavali do samog kraja!!!

Stefan
 
Papani
 
Papci
 
Hmmm...
Blog: mystanddarkness.blogspot.com
Sajt: milanpuzic.googlepages.com - u izradi
Forum: nezakonit tako da ne mogu da vam dam link
 
Pa kad cu dobiti nagradu
 
Neces ti dobiti nagradu nego JA , JA i samo ja! XE XE.

Mala shala naravno

Ali ipak tamo su mi napisali da sam ja osoba godine...
 
ali ipak niko od nas nije osoba godine vec svi mi to jest ja ili vi svi mi zajedno ja ti on one oni mi vi oni i naravno ja
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?