WoW: The Burning Crusade u radnjama od 16. januara

Prva ekspanzija video igre World of Warcraft : The Burning Crusade će biti dostupna u radnjama širom Evrope, Azije i Amerike, pa i Srbije od 16. januara 2007. Trenutna pretplatnička baza za World of Warcraft je dostigla impozantnu cifru od 7.5 miliona igrača širom sveta.

Nova ekspanzija World of Warcraft: The Burning Crusade će omogućiti igračima da dostignu 70-ti nivo, otkrivajući usput svet novih moći i mogućnosti. Nove, dodatne karakteristike u ekspanziji WOW-a obuhvataju dve nove rase (Blood Elves i Draenei), leteće planine, nove talente i sposobnosti za sve likove, novo zanimanje juvelir, nova magična oružja, oklope i mnoga unapređenja u igri igrač-na-igrača. Ekspanzija će takođe stare igrače-veterane odvesti kroz Mračni portal i u Tudjinu, odnosno u Outland, postojbinu Orka i mesto serije kataklizmičnih događaja koji su pomogli u oblikovanju istorije Warcraft Univerzuma. U ovom razrušenom svetu igrači će se sretati sa novim izazovima i opasnosti u vidu novih zona, zadataka, zamki, do sada neviđenih čudovišta i još mnogim drugim novitetima. Igrači će sticati iskustvo i moć kako budu razotkrivali misterije i sticali bogato znanje u Outland-u.

World of Warcraft : Burning Crusade će biti dostupan u radnjama širom Srbije za Windows 2000/XP i Macintosh po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 3099,00 dinara (37.95 evra).
Prodaja počinje od 16.01.2007 u 00:00 (15. u ponoć). Pojedine ekskluzivne radnje će biti otvorene u ponoć (samo 1h ) izmedju 15. i 16. januara i najbrže igrače očekuju vredni pokloni. Ostale radnje počinju sa prodajom od 16. januara u podne.

Za detaljnije informacije o World of Warcraft : The Burning Crusade, posetite website
www.compland.co.yu/games/wowbc ili zvanični website za ekspanziju www.worldofwarcraft.com/burningcrusade

Comments:
Moze Rainbow Six:Vegas i Star Trek:legaci
 
?
 
LOL!
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?