PS3: Deda Mraz doneo poklon - II deo

Gamepad je dosta lakši od Dual Shocka 2 i to pre svega zbog odsustva rumble funkcije što u prevodu znači - gamepad na "trojci" ne vibrira! Ok, ali zato nema kabel i to je veoma zgodno. Stoga je gamepad opremljen Li-ion baterijom a po našem dosadašnjem testu može da izdrži preko šest rada. Puni se putem isporučenog USB kabla koji možete ubosti u jedan od četiri USB porta na PS3 ili u PC, svejedno.
Zanimljiv je novi PlayStation taster na Sixaxisu. Elem, on služi ne samo da bi se kontroler upario sa konzolom nego da bi i otvorio sistemski meni u kojem možete assignujete port kontrolera (od 1 do 7), isključite igru (i vratite se u meni), isključite kontroler ili da isključite konzolu.


Evo kako to izgleda na delu u igri Resistance: Fall of Men


Što se tiče kompatibilnosti sa PlayStation 2 igrama to nažalost nismo mogli da proverimo jer nemamo NTSC igre. Kada ubacimo neku PAL igru dobijamo poruku "The disc cannot be startded due to region restrictions".



Ukoliko ubacite piratski PS2 disk, naravno, PS3 ga neće moći startovati. On ga čak neće ni prepoznati - otprilike kao da ste ubacili prazan CD ili DVD.

Labels: , , , , , , ,


Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?