Xbox 360: Stiže naslednik?

Da li ste se ikada pitali zašto Microsoft nije izbacio HDMI kabel za Xbox 360 i da li je njegov AV port sposoban za digital out? Odgovor daje Engadget, koji objavljuje sliku osveženog Xboxa 360 t.j. Xbox 360 v2 koji se vodi pod kodnim imenom Zephyr (prva verzija Xboxa 360 imala je kodno ime Xenon). Nova verzija Xbox 360, po tvrdanjama Engadgeta, ne samo da će imati dosta tiši procesor urađen u 65nm tehnologiji, nego će biti opremljen i HDMI portom sa podrškom za 1080p rezoluciju! Novi Xbox 360 bi trebao da dođe i sa hard diskom od 120 GB a predpostavlja da se cena neće značajnine menjati kako bi Microsoft dobio dodatne poene na tržištu next-gen konzola.
Stoga, ukoliko planirate da nabavljate Xbox 360 strpite sa kupovinom jer će Zephyr Xbox 360 biti atraktivniji, a po Engadgetu nećete morati dugo da čekate jer će se ova konzola pojaviti u prodavnicama uskoro.


UPDATE (11.1.2007.): Microsoft je demantovao glasine o izlasku ove verzije konzole, objašnjavajući da oni stalno rade na analizama unapređenja Xboxa 360 i da je ova slika samo jedna od brojnih varijanti iz njihove laboratorije.

Comments:
VOLEO BI, KADA BI XBOX360(microsoft) POBEDIO SONY!!!
 
JA ne bi voleo, i nece jer SONY je kralj i najbolji i sa manjim hard diskom.
 
Pobedice Wii
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?