Bravo ScreenFun #22

Februarski broj Bravo ScreenFuna je konačno izašao a u njemu ćete naći retrospektivu prethodne godine sa proglašenjem "Igre godine 2006" i analizu 2007. godine na osam strana među kojima su: God of War 2, Crysis, UT3, DMC4, Assasin's Creed, Spore, Bioshock, MGS4, Halo 3, Quake Wars, S.T.A.L.K.E.R., Virtua Fighter 5, Turok itd.

Novi broj ScreenFuna donosi preview igre Command&Conquer: Tiberium Wars sa istrorijatom uspeha ovog uspešnog serijala a bacili smo pogled i na rođendanski poklon za desetogodišnjicu pojave Lare Croft - Tomb Raider: Anniversary.

Najpopularnija MMO igra World of Warcraft je dobila svoju ekspanziju The Burning Crusade a mi pored detaljnog opisa na tri strane i postera donosimo i veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti WoW:BC Collectors Edition originalne igre kao i WoW: BC majice!

U novom ScreenFunu su se od ostalih testova našle i igre: Lost Planet, Arthur And The Invisibles, Gears of War (sa posterom), Race – The WTCC Game, Rayman Raving Rabbids, Resistance: Fall of Men (prvi opis igre za PlayStation 3), Viva Pinata, Wario Ware: Smooth Moves, Yoshi's Island DS, Brothers in Arms: D-Day i Sonic Rivals.

Od zanimljivih članaka u ScreenFunu izdvajamo i onaj kako ubrzati postojeći računar ali i tekst o otkačenim junacima iz video igara kao što su npr. Mokujin, Raz i Mr. Moskeeto. Poseban deo posvetili smo uspehu iPoda od njegovih samih početaka 2001. godine pa sve do danas. Ukoliko planirate da kupite mobilni telefon, za vas smo testirali aparate ispod 200 evra u kojima ćete verovatno naći onaj koji vama leži najbolje.

Februarsko izdanje ScreenFuna donosi i specijalnu reportažu iz Rusije u kojoj možete saznati kako Rusi nabavljaju pirate i zašto ubacuju dodatni eksplicitan sadržaj u igre za Zapada. Posebnu pažnju posvetili smo i o muzici u igrama pa smo istražili ko je komponuje i gde može da se nabavi.

Trix sekcija donosi cheatove za igre: Marvel Ultimate Aliance, Tony Hawk’s Project 8, Need for Speed: Carbon za PS2 i Xbox.

Bravo ScreenFun broj 22 je u prodaji od 10. februara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Labels: , , , , , , , , , , , , , ,


Comments:
pa moglo je biti i BOLJI jebo vas vise WOW? Jel ste se tolko zaludeli bre vise u svakom broju mora da se spone pa ima li nesto drugo osim WOW-a????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I svaka cast bosanac za ono nek je sa srecom!!!
 
zar o5 WoW??????? mogli ste laru na naslovnoj.......

never_the_same
 
FUCK WoW
 
Jebo te WoW
nije mi nesto novi broj
ne samo sto je igra godine govno najvece cak i posteri nevaljaju qurcu
Trebalo je biti DOA ona nova riba sto si obecao

XARDAS
 
Sta je tako zanimljivo u tom WOW-u! Glupa igra!!!
 
Fuck wow
 
STOP WOW STOP WOW STOP WOW
 
FUCK WOW
WOR JE SRANJE
 
upravu je ovaj gore jebao vas wow!!!
I jos nesto bolje me je da dam 3000din za npr.GTA nego za wow????!!!
 
Wiiiii!!! :P
 
ko od vas misli da uzme ps3
 
Ja uzimam ali ne odmah neko kad malo padne cena i kad se pojave dobre igre
 
trebali ste malo wishe o LOTR-rpg
 
slazen se trebalo je vise o lotr online i crackdown
 
Fin broj, mada me malo živcira WoW. no nema veze... u BiH je sada cena 2 KM, ali nema ni to veze :)!

Što se tiče megapostera, volio bih kad bi mogli od sljedećeg broja početi s VELIKOM SLIKOM Princa od Perzije! : )
 
igore zasto je screenfun u RS poskupio sa 1,5 na 2km
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?