Nintendo Wii na delu

Zahvaljujući Beosoftu na test smo dobili jedan primerak Nintendo Wii konzole zajedno sa igrama Wii Play, Wii Sports i The Legend of Zelda: Twilight Princess. Naš generalni utisak je da se radi o neverovatnoj konzoli koja najviše pleni pažnju casual gamerima. Naime, zaista niko nije ostao ravnodušan na Wii kontolere, način kretanja kroz kanale i igranje video igara. Zbog čega Nintendo Wii ima svetlu budućnost među širokom populacijom pogledajte u sledećim video zapisima.

Nintendo Wii izgled (2min 25sec)


Nintendo Wii kanali (7min 35sec)


Kontroleri u Wii Sportsu (2min 12sec)

Labels: , , , , , ,


Comments:
Mislim da ce Wii biti udarna konzola u SCG. Jeftina je, a ponovo gura Zeldu :D

Playstation je cool ali preskup - to ce samo oni vredni koji uce *cough* ko jos to radi?!*cough* mozda dobiju kao nagradu.

Ja, da mogu barem, bih uzeo XboX360.
 
ja sam uzeo Wii pre nekih 5 dana i totalno sam odusevljen , za nekih dva tri dana treba da se nakacim na net sa konzolom i onda surf iz komfora dnevne sobe :)
 
wii je zabavan , ali ja volim najbolju grafiku tako da uzimam ps3
 
mocno, ali XBOX je ZLATNA SREDINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


STEFAN
 
Wii je najinovativniji i zaslužuje prvo mjesto, a ti nemac upucaj se koliko si jadan. Govoriš grafika, očito si neka nova generacija koja ne zna cijeniti igre...
 
ja se necu ubijati i ovo sto govorim je istina. pola od vas ovde misli da je ps3 sranje zato sto je skup, ali ps3 ima blue-ray drive i da ne spominjem sta jos ima , a wii mozda jeste zabavan ali pre cu otici na teren da igram tenis ili sta vec nego da mlatim po sobi za 350 eura. A i xbox je kao nesto jeftiniji( za xbox trebas ako oces da gledas dvd a ne blue ray filmove da izdvoji joj 200 eura i ne znam sta jos treba da se doplati...
 
ps3 nije sranje samo je malo preskup za nas, plus trenutno nema neke dobre igre, za jedno dve godine ps3 ce biti best buy. Niko te ne sprecava da odes i da igras tenis, uopste nije poenta u tome. Wii je vise party konzola , sto znaci pozoves drustvo i picite igre i cirkate (ili ne cirkate) i lepo se provedete. Sa X -om i ps3 je malo teze organizovati party sa vise od dva ucesnika (jedino mozda fudbal sa 4).


inace ovo je Wii post :)
 
ljudi aj neka mi neko pls kaze gde kod nas ima da se kupi wii i po kojoj ceni..unapred zahvalan:D
 
ma bre koj blue-ray trebam za igru da dajem 150 evra pa jelste bre vi normalniiii!!!!!!!
 
igre su 60 eura pa nanize, mislim.
 
Ja planiram da uzmem PS3 jednog dana kad mu malo padne cena i kad se pojave igre na torrentima (ako vec nisu :))... Sto se tice Wii i xbox360, dobre su to konzole al sta da igram na njima?? Zna se sta se sprema za PS3: Wipeout, Tekken, SoulCalibur, MGS4, FinalFantasy...i ostale kultne igre. Mislim sta na Wii da igram breakdance ili da se kuglam , a na xbox360 da vozim kola i igram onog idiotskog splintera??
 
ma da bre Wii je full ako nebudem skupio pare za XBOX kupujem wii!!!!

Stefan
 
Sony 3 kosta 500 eura ili 600(60GB HARD DISK) i samo jedan Blue-Ray uredaj kosta preko 500 euro. Pa da se sve skupi sta sadrzi Sony 3 verovatno vredece preko 1500 euro.

ARI
 
Još nisam kupila Wii, ali sigurno ću... :)
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?