Bravo ScreenFun #23

Martovski broj Bravo ScreenFuna je izašao i sa sobom donosi pregršt zanimljivih tekstova! Napravi smo preview za igre SEGA Rally kao i za budući online MMO hit Lord of The Rings: Shadows of Angmar. Takođe, bacili smo pogled na svih 28 igara za PlayStation 3 koji treba da se pojavi 23. marta i u našoj zemlji!

U ovom broju ScreenFuna opisali smo sledeće igre: Jade Empire (sa posterom), Battlestations: Midway, Europa Universalis III, Ghost Rider, Lumines 2, PES6 PSP, Rogue Galaxy, Star Wars: Lethal Alliance, Supreme Commander, The Sims 2: Seasons, The Sims Life Stories, UFO: Afterlight (sa posterom) i Warfront: Turning Point.

Ako želite da pređete na novi operativni sistem iz Microsofta, pročitajte članak o Visti gde smo dali detaljan pregled svih verzija kao i naš utisak o prvim iskustvima. U rubrici Software, možete naći i članak o alatima "za poneti" gde smo dali upustva kako najpametniji iskoristiti memorijski stik od 1 GB.

U rubrici Hardware, naćićete sve što vas zanima o HD televizorima kao i telefonima sa MP3 mogućnostima. Poseban deo smo izdvojili za revolucionarni mobilni telefon iz Applea - iPhone!

Od ovog broja počinjemo da objavljujemo novi mega poster u šest delova a to će sad, na zahtev mnogobrojnih čitalaca, biti Lara Croft iz najnovijeg Tomb Raider: Anniversarya!

Što se tiče Trix sekcije, u ovom broju donosimo vam šifre za sledeće igre: The Sims 2 Pets, Thrillville, Guitar Hero 2, Europa Universalis III, UFO: Afterlight i Battlestations: Midway.

Bravo ScreenFun broj 23 je u prodaji od 10. marta na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Labels: , , , , , , , , , , ,


Comments:
Ovo zvuci veoma exXxtra! Jedva cekam da ga se domognem, iako kasnite sa iPhone-om. Nije vazno.

Svidja mi se to sto ste opisali Vistu - neko je to trebao da uradi. Obozavam kako sve lepo sazete na jednu/dve strane i iskazete samu poentu teksta.

Igore, imas gresku u trecem paragrafu ovde: najpametniji bi trebalo da bude najmapetnijE... valjda, po mom misljenju. :)
 
Pomoc. Da li ce GTA IV izaci za PC.Znaci odgovor je Da ili Ne. Igore procitaj ovo please i odgovori
 
Imam Brilijantnu ideju. Zasto opet ne pocnete da opisujete kako da sastavimo racunar ka u 8 i 9 broju ali sa dual core procesorima neki bolji ramovi ili da pocnete resajanjem glavnih misija u nekoj igra ka sto je bio slucaj sa GTA SAN ANDREAS.
 
ajd napokon da izadje i taj novi broj nisam mogao vise da docekam taj novi broj SF.svidja mi se naslovna strana i boja(jest da je malo gay:D)jer su dosadasnje vecinom bile i postale su mi monotone.u svakom slucaju danas idem da ga nabavim a vec kako vidim da ga nece biti na trafici pa cu morati da cekam ponedjeljak:(:(:(:(:(:(
 
stvarno vam je naslovna malo GEJ!
 
ali extra sto ste opisali lord of the ring (online) jer me smorilo da se u svakom broju pojavljuje glupi WOW!!!!
 
Jel se netko dograbio primjerka već?
Ako je netko vidio da li ima Guild Wars mini-pet key u njemu kako su najavili na GW officijalnoj stranici pa nek stavi da ili ne odgovor ovdje.
 
da li cu ja moci da igram bez problema hd igre , ako imam na tv-u rezoluciju 1080i i komponentni prikljucak(nije direktno onaj hdmi)????????????????????
 
nije lose ali moze bolje
srajna su pisma
 
Nemac,

DA! PROKLETO DA! DA NARAVNO DA CES MOCI DA IGRAS! HILJADU PUTA DA!!!!

sad ne smaraj vise...

(Igore, ti kanda' nisi procitao ove postove jos... a da, ne radite nedeljom :P)
 
Milane dragi djecace ili devojcice. Ako te mrzi da odgovoris ne moras jer neko na zna bas kao ti. Zato budi ljubazan i odgovori kako treba ili nemoj uopste da odgovoris.Ari
 
JA sam ga uzeo jos sinoc i opet ima textova o wow-u, to ti je prosto neizbezno i nema nista o GUILD WARSU!!!!
 
Anonymous said...
Pomoc. Da li ce GTA IV izaci za PC.Znaci odgovor je Da ili Ne. Igore procitaj ovo please i odgovori

09 March, 2007 20:57

IZACICE POCETKOM 2009!!!
 
nista novo nije nesto samo jade empire
ono za pirate nije tacno ja se piraterstvom bavim od kada znam za sebe pa me jos niko nije uhvatio
pisma katastrofa
preview viste je trebao da bude u proslom broju ..................
....................
 
JEDAN OD LOSIJIH BROJEVA!
 
@ Anonymous

Pod 1) taj 'nemac' vec vise puta pitao istu stvar, zato se i derem.

Pod 2) Zovem se Milan, zar nije logicno da sam musko?! :S
 
Extra je SF,nego zasto sam banovan na cboxu?Sta sam rekao,uradio ili opsovao,a???
 
ma ja sam slucajno napisao na dva mesta istu svar.prvo sam mislio da sam ovde napisao, pa drugi put kad sam dosao da proverim da li je neko odgovorio video sam da nema moje poruke (usvari ja sam pitanje napisao u drugoj temi , a mislio sam da sam ovde) ....
 
zna li neko neke sajtove za skidanje ps2 igara
 
IGORE STO NE NAPISETE DA JE Wii dostigao PRODAOJU od 5 000 000 konzola!!
 
hey gdje mogu da skinem crack za GRAW v1.35.Pleaseeeeeeee ko zna nek odgovori.
 
instaliraj LIME WARE pa skini! JEBIGA sad to ti je njlakse
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?