Commodore na CeBIT-u predstavio nove računare

Commodore Gaming, koji je 2005. godine otkupio Commodore brand, predstavio je danas gaming računare na poznatom sajmu CeBIT. Gama računara sastoji se iz četiri modela - najslabijeg Cg, Cgs, Cgx pa do najjačeg Cxx a svaki je sastavljen od visoko kvalitetnih komponenti. Tako npr. Commodore Cxx zasnovan je na Intel quad-core procesoru (GX6700), Asusovoj nForce 680i matičnoj ploči sa 4 GB Corsair Dominator memorije i paru NVIDIA 8800 GTX grafičke kartice u SLI režimu. Naravno, konfiguraciju možete i menjati i sami sastavljati računar od komponenti po želji.
Intervencije će biti moguće ne samo u pogledu komponenata već i samog izgleda računara. Commodore će tako oslikati vaš računar sa slikom, street artom ili PC game artworkom kojeg vi izaberete.
Sve Commodore konfiguracije radiće sa 64-bitnom verzijom Viste, posedovaće Ice Cube rashladne komponente i specijalnu LED rasvetu tako da je šmek sivog “debeljka” u potpunosti napušten. Cena...prava sitnica.

Labels: , , ,


Comments:
u je**** kosta 8000evra fazon!!!
 
2000 funti... amj (ah main Jesus :P ) Stvarno je... previse. Mislim to su funte... dobro ovaj iznad mene kaze. Pa za takve komponente mogu naci za maticnu, graficku, i proc verovatno mogu naci ispod 1000evra...nadam se. Mada hladjenje mi zvuci veoma simpa :)

Ali ajd oko 2000 eura...ali funti?!
 
Isplati se!(valjda..)
 
ne isplati se jer i sa 1500 uzmez azdaju i nisu naskuplje komponente nabolje
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?