Predstavljena PlayStation EYE kamera za PS3

Sony je danas predstavio inteligentnu, motion-sensitive kameru sa noise cancelling mikrofonom pod imenom PlayStation EYE koja će se pojaviti ovog leta u prodaji.

Ova USB 2.0 kamera može da snima fotke i video direktno na PS3 hard disk (640 x 480 sa 60 fps i 320 x 240 sa 120 fps, nekompresovano ili JPEG kompesija) a ugrađeni soficticirani mikrofon obezbediće lakšu voice komunikaciju. Objektiv će imati dve pozicije zooma za snimanje lica ili za snimanje celog tela.

Kamera će se moći upotebiti u odgovarajućem softveru EyeCreate (editovanje fotki i video snimaka), kao i brojnim igrama koje se tek očekuju.

Labels: , ,


Comments:
koklko kosta
 
upps pogresio sam koliko kosta
 
MA bice OTROV ka sto je i svaki Sonyjev proizvod MUKA mi JE VISE SONIJA STO SE TOLKO KURCE ali kad nema boljeg sta da radis cuti i vadi pare iz dzepa!!!

Stefan!
 
QUOTE

MA bice OTROV ka sto je i svaki Sonyjev proizvod MUKA mi JE VISE SONIJA STO SE TOLKO KURCE ali kad nema boljeg sta da radis cuti i vadi pare iz dzepa!!!

Stefan!
-------------------------

Hehehe, Stefane to ti ja pricam od samog pocetka, pa zar si stvarno mislio da ce jedan xbox i microsoft uspeti da pregaze sony-ja...nemoj da se lazemo...Skup im je svaki proizvod jebem im sve al zato vredi svaki potrosen dinar(evro).. I imaju prava da se kurce kad mogu, a oni sto ne vole PS3 mogu samo da mrze sony i to je to:). Bas sam sad gledao uporedni test PS3-XBOX360 koliko bi kostao PS3 kad bi imao ono sto xbox ima i obrnuto... na kraju ispadne PS3 skuplji za 10e od xbox360 (mrzi me sad da trazim link al kad nadjem stavljam ga)
 
@JinKazama

Stavi ga vec jednom!
 
IGORE AKO NE ODGOVORIS NECU DA CITAM VISE SCREENFUN. PITANJE JE: JEL JE IZASO NOVI DEMO OD LARE CROFT ANNIVERSARY I AKO NIJE KAD CE I KOLKA CE MU BITI VELICINA.
oDGOVOR JE....
 
Nije izasao i ne zna se kada ce.
 
>:( !!!!!!

SRAMOTA! Kako mozes da kazes 'ako ne odgovoris necu vise da citam screenfun!' ?! Jel tebi nesto fali? Jel ti znas kako da se ponasas?

Ne zelim da startujem neki user-war, ali daj covece, IGORU (!) da kazes 'odgovori ili necu da citam'.

Sreca, pa je on dobra osoba, pa ti je i odgovorio - ne da bi ti 'nastavio' da citas screenfun, koji ionako ne citas (vidi se bre! da citas, onda bi video vec svoj odgovor u nekom proslom broju!!!), vec je odgovorio da ti ne bi smarao toliko!!
JA ti sigurno ne bi odgovorio, i bannovao bi tvoj IP sa bloga.

SRAMOTA!!!
 
ma pusti ga milane, vidis da je bolid ipo
 
ma pusti ga milane, vidis da je bolid ipo
 
milane mi se verovatno znamo. Isto vazi staro provilo: ako neces da odgovris ne moras.Ari
 
I-JinKazama ja cu da kupim ako budem skupio dovoljno para PS a ako ne onda 360 pa sta mi da BOG!!!

II-A nemaju nikakvih prava da se kurce, ali nema veze sami ce se izjebati jednog dana a tada cu ti se smejati ali otom potom....

- Igore jeste li predstavili igru The WARRIORS nekad u screanfun-u a ako niste zasto? To je inace za one koje neznaju: ROCKSTAROVA igra za PS2!!!

pozzz Stefan!!!
 
igore kad ces vratiti CBOX???
 
Bamboocha nema te na herb1e...
 
e doom, pa ja sam svaki dan na herb1e...evo ti moj mail, pa me kontaktiraj kad ces ti biti...
bojan.popovic@yahoo.co.uk
igore, igras li ti cs?
 
Quote
Milan said...

@JinKazama

Stavi ga vec jednom!

-----
Evo stavio sam ti ga!
http://www.n4g.com/ps3/News-32115.aspx

Text je malo duzi i pishe covek koji nema veze sa sonyjem tj. koji radi za razvoj igara.. ne zelim nikom da teram inat sa ovim nego jednostavno je ovo cinjenca...

Quote
Anonymous said...

I-JinKazama ja cu da kupim ako budem skupio dovoljno para PS a ako ne onda 360 pa sta mi da BOG!!!

II-A nemaju nikakvih prava da se kurce, ali nema veze sami ce se izjebati jednog dana a tada cu ti se smejati ali otom potom....
------------

Sto bi se meni smejao niti ja imam neke koristi od toga ako sony pukne ili ako uspe a niti ja radim za sonyja. Da, mogu da se kurce, ako hoces kvalitet uzmi njihov proizvod od slusalica preko walkmana, monitora itd... to je svima jasno...Jel mislis da je mogoce da se sami izjebu jednog dana i da propadne firma kao sto je sony i da ako propadnu da ce samo oni propasti ili ce da povugu gomilu drugih stvari sa sobom.. jos si mlad da bi svatio neke stvari oko velikih korporacija...
 
JA mlad ili ne kad sa neki proizvod slabo prodaje on se povuce!!!
Reci mi tri proizvoda de je soni najbolji>(osim konzola posto je mala konkurencija)????
 
OMG... tri proizvada. Pa ne znam dal da pocnem od toga da drzi 90% filmske industrije.... u stvari bez komentara dalje.....
Poz
 
pa ne nabroji!
 
Pa daj nemo me zahebavati da ti nabrajam u cemu je sony vrh... ili tovarish ili zivis u pecini ispod neke planine pa nisi u tokovima.. E da, Igore daj taj CBOX, pretpostavljam da je ukinut zbog vulgarnosti i bezobrazluka, pa nista ti to resi tako sto ces staviti pre ulaska u cbox text da nije za mladje od 18 pa button jesam ili nisam, tako si skinuo odgovornost sa sebe...
Poz
 
I da, IGORE AKO NE ODGOVORIS ZADRZACU VAZDUH I NECU DISATI DOK NE RIKNEM AKO NE DOBIJEM ODGOVOR NA CBOX :)
 
E pa jebiga NEZNAS 3 proizvoda u kojem je sony najbolji!!


TOLKO o TOME!!!
 
Pa jes ti retard ili sta?, procitaj ponovo sta sam ti napisao gore
 
ja neznam koje RETARD ovde!!!
ti nemozes da nabrojis 3 proizvoda u kojima je soni najbololji ako ih neznas nemoj da LUPAS onda nego idi ti u svoju pecinu i 'bacaj' ga na sony3!!!
 
Ipak si retard....
 
I dete nemoj se tolko uzbudjivati popucace ti sve bobuljice na licu...lol. Lepo ti kazem ne pada mi na pamet da ti nabrajam sony-jeve proizvode, znas i sam da sve sto naprave valja i da su vrh za sire mase a ne za profi potrebe.
 
JINKAZAMA je u pravu. Uostalom, šta fali PS3??
 
MA NEMAS POJMA JinKazama!!!! I idi bolje pravi decu da mozes da zivis u ludosti sa jos nekim, da je soni vrh vrhova!!!
 
lol.. Pravicu ja decu, za sad PS3 pravi malu decu
 
daj boze brate da ih imas kolko i soni!!!
pozdrav
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?