Sony zaklao kozu na promociji God of War 2



Na promociji God of War 2 igre u Atini gosti su mogli da vide veoma neuobičajen prizor - zaklanu kozu! Da bi dočarali koliko je God of War 2 krvava igra, gosti su imali priliku da ispipaju, još uvek, toplu utrobu koze kao i da jedu spremljene iznutrice. Fotografije sa ovog eventa su se pojavile u zvaničnom PlayStation magazinu, a ubrzo posle toga pobunile su se brojne organizacije za zaštitu prava životinja pa je Sony odlučio da povuče preostale primerke iz prodaje i da sprovede internu istragu o ovom događaju.

Labels: , , ,


Comments:
This comment has been removed by a blog administrator.
 
Ahahahahahaha al si okrutan...
koza ko koza...ali ovo da pipaju utrobu??? BOLESNICI!!! :D
 
sta ima da je pipaju , zna se sta se radi sa zaklanom kozom :)
 
omg..lolcina ...moram pod hitno da nabavim God Of War2...Nista strasno obzirom da je Axel Rous iz Gunsa na njihovom koncertu klao tele a Alice Cooper pio kravlju krv i pravio jos gora sranja pa posle toga postao 100 puta popularniji....svaka cast za reklamu:)
 
Strasno, da zakolju jadno stvorenje zbog igrice. Eto sada bar znamo gde nas vode igrice. Paganski obicaji, djavolji kult, stasno. Zna se na kakvim se obicajima zrtvuje koza!
 
zaklali kozu cccc. Bolje da su zaklali direktora Sony-a
 
Ta ti je dobra... Jadna koza, ali sta je tu je...
 
a vi kao ne jedete jagnjetinu prasetinu i ostala sranja.

p.s sony ostaje najbolji
 
Sony nema pojma... Mene je licno razocarao Playstation 3, cak iako ga nemam. Ocekivao sam vise, a ovako bih pre uzeo 360!
 
This comment has been removed by a blog administrator.
 
This comment has been removed by a blog administrator.
 
Bas je preterano! Nervira me to sto, kad sony zakolje kozu, onda pada celo sveto nebo, ali kada covek na farmi zakolje kozu, i napravi kobasice il nesto, onda nista.

GET REAL.
 
Kada mi jedemo svinje i to,to je prosto preživljavanje....ali klati NEVNO STVORENJE ZBOG NAJGLUPLJE IGRICE NA SVETU.....nek zakolju tog god of war pa ce biti PEACE!
:S
 
Necemo tako covece... God of War 2 uopste nije glupa igra... Glupe su ubice koze...
 
quote
Anonymous said...

Kada mi jedemo svinje i to,to je prosto preživljavanje....

-------
Ma da, to je prezivljavanje!? Ako ste tako svi humani i dobrodusni sto ne predjete u vegeterijance. Jos jedna stvar, niko ne spominje da je koza zaklana pred publikom. Strasno je kad odem na selo kod babe i dede pa drzim svinju a on je pichi sekirom po glavi jedno 5 puta dok ne rikne.. Al zato posle nista lepse od krmenadli, kobaja i chvaraka :). Ok slazem se da je debilana od promocije, ali pustite te fore jadna koza i to... ko je jebe kad je koza. Btw god of war2 je preterana igra, a to sto je neka sekta resila tako da je reklamira to je njihov problem a ne sony-jev.
 
This comment has been removed by a blog administrator.
 
Pa Sony se ne pokazuje najbolje u poslednje vreme... Bar sve sto je receno za 360 i Vistu tako i bude, a kod Sony-ja nikad ne znas na cemu si.
 
ilane majkemi si DEBIL pa ti je koljes da bi jeo a ne da bi se prezentovala neka glupa igra ma nek bude i najbolja "NIKAD NEBI KLAO NI MISA ZA GLUPE IGRE"!!!
treba kazniti sony!!!
 
znaci svaki postupak koji napravi sony sve je gori i gori prosto i ako imam para za njega jos se razmisljam dal da uzmem XBOX ili sony, ali svakim postupkom sonija sve sam blize "ELITE" konzoli!!
 
SONY MUST PERISH OR PAY!
 
quote
Doom said...

SONY MUST PERISH OR PAY!

------
Ohhh yeah baby!!!...E ajde vise sa tim pricama kao sad cu da kupim zbog ovoga xbox a ne ps3.. fuck off. Ko je mislio da kupi ps3 kupice ga a ko je mislio da kupi xbox kupice ga.. oni koji se kao nesto stalno predomisljaju zbog chudnih reklama i ostalih budalastina sta ce da uzmu ti nece nista ni kupiti..So, Cut The Crap!!
 
Ma daj bolan, ja ću kupiti PS3, ne mogu nastaviti život pre nego što ga isprobam. A za kozu mi je žao, ali šta je tu je.
 
isprobao sam i 360 i PS3 i mogu sa sigurnoscu da se za sada vise isplati imati 360 iz mnogo razloga
 
JinKazama zovem te na Gears of War da vidis sta je IGRA!!! Ja mislim da je 360 nova PS2!!! jeste da zvuci malo :/ ali PS2 je nesto najbolje sto se desilo GAMERIMA e pa mislim da 360 druga najbolja stvar sto se desila gamerima!!!
 
Pazi ovako, ja sam video kako izgleda GOW i odusevio sam se grafikom, na zalost nisam imao prilike da ga igram duze pa da vidim kakav je gameplay jer ako se svodi sve na tipa: ides, ides, pucas, pucas onda dzaba im ta grafika. Samo jako me je razocaralo sto je to maximum od xbox-a
 
E ovo je stvarno previše! Pred publikom kozu ubiti je previše za sve standarde a kamoli zbog proklete konzole!
Sony-a bi trebalo tužiti do zadnjeg penija zbog ovoga...Dosta da se ljudi fataju sačmarica kada idu kupovati PS3...Tsk, tsk, tsk...
 
PAID MURDERER
 
A da mi svi lepo cekamo God of War 3... Ko zna sta ce tu zaklati... Mozda prokletog Yetija ili mpolarnog medveda...
 
*ispravka*
mpolarnog = polarnog
 
pa ludaci!jadna kozica
 
Znachi svi smo se slozili?
SONY=IDIOTI
 
ma bre nismo se sloili koji crni IDIOTI!!!

SONY-je*em im sve mrtvo i zivo! kako smeju da kolju pa jer su je bar pitali dali ona oce da je zakolju?
 
BIG LOL za ovaj zadnji komentar! XD
 
mm..da
 
bas slatko





prste da polizes!?
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?