Uradi sam: Xbox 360 laptop



"Gears of War je predobar ali šteta što ne mogu da ga igram gde god odem". To više nije problem! Evo načina kako da svoj Xbox 360 pretvorite u laptop igračku mašinu. Detaljna ilustrovana uputstva naći ćete na Engadget sajtu.

Labels: , , ,


Comments:
super! na sta lici ovo :S
 
Mozda bi' i ja ovo uradio kad bi' uspeo da nabavim 360... ali ima jedan problem... kod nas ga nema!!! Ne razumem zasto... Svaki put kad izadje ekskluziva za 360 (pogotovo GEARS OF WAR) dobijem temperaturu, kasalj i u vecini slucajeva... inekcije... Zato nek' mi neko odgovori... DA LI CE IZACI GEARS OF WAR ZA PC???
 
neverujem! i imas xbox u comtrade-u na obilicevom vencu u knjizari plato u knez mihajlovoj i na jos nekim mestima!!!
 
zanimljivo... a gde onda da nabavim igrice??? U Francuskoj?
 
imas isto u beogradu igrice ne znam tacno gde posto nemam xbox360 nego ps3, ali raspitaj se negde ima 100%
 
Ma to su neka masna posla... Ipak cu ja da se drzim svog PC-ja i da cekam Gears of War za VISTU... Inace, 'el zna neko da li ce izaci Prince of Persia 4?
 
imas svuda gde sam reko da ima i xbox!;
a ako zivis u inostranstvu idi na sajt xbox pa izaberi zemlju i mozes da narucujes do mile volje a ako oces pirate dodji u Ustanicku pa nadji T.C. Konjarnik!!! ako neznas de je kontaktiraj me na stefanslavkovic@yahoo.com
 
Igre za PS3 i Xbox360 mozes da skines potpuno besplatno pod uslovom da imas flat internet konekciju... radi se o torrentima, dalje ti necu reci kako i sta da ne bi ovde promovisao pirateriju, nego uzmi malo pa googlaj
Poz
 
TORRENTI nisu nista novo, a sto se tice piraterije, da nje nema SRBIJA bi bila u mnogo gorem stanju nego sto je sad... Aj' hvala vam ljudi...
 
Ko je rekao da su torrenti novost?. Samo kazem na koji nacin se moze doci do dzaba igre. Slazem se sa tobom za pirateriju i srbiju... al o tome cemo na nekom post-u o pirateriji..Da, Gears Of War ce izaci za PC, prica se po forumima puno o tome samo se jos ne zna datum..
 
ma nema sanse da XBOX proda GOW!
 
Kome da proda xbox GOW????? Pa za tvoju infomarmaciju PC i xbox ti je ista firma, moze samo da proda samom sebi...
 
izvini pametni, nema sanse da GOW predje na pc ili na nintendo a najmanje na glupi PS3!!!
 
Pa tu ti bas i ne treba neka pamet da bi znao da je xbox i PC jedno isto al ajd ok...
kako mislis nema sanse?, jel to ti ovako izjavljujes po nekom svom misljenju ili si negde citao o tome...Da GOW ipak izlazi za PC, nemoj da si lenj nego uzmi pa googlaj o tome koje igre sa xboxa izlaze za PC a koje ne..
 
Bolje mi je ponijeti svoj televizor uz Xbox 360 nego da nosim ovu čudnu mašinu... Ali ipak nije loše
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?