ComputerLand Games postao zastupnik za Electronic Arts

ComputerLand, distributer periferne računarske opreme, multimedijalnih uređaja i igračkih sadržaja i Electronic Arts, najveći svetski proizvođač i izdavač video igara i zabavnog interaktivnog softvera za PC, konzole, mobilne telefone i Internet, potpisali su Ugovor o distribuciji.

Potpisivanjem ovog ugovora ComputerLand je postao zvanični i direktni distributer za EA na teritoriji Srbije i Crne Gore.

ComputerLand je proširio svoj portfolio uvrstivši izdavača broj 1 u svetu i svoju ponudu je obogatio najprodavanijim naslovima u svetu kao što Command&Conquer, FIFA, NBA Live, Need For Speed, The Sims, The Lord of The Rings, James Bond, Harry Potter, The Godfather, Tiger Woods, Burnout, Sim City, itd.

Sve igre će biti dostupne za najpopularnije platforme: PC, PS2, PS3, XBOX360 i Wii.

Ponuda igračkog sadržaja je sada još kompletnija i obuhvata hardver, softver, video igre, licence za World Cyber Games kao i licence za legalizaciju igraonica.

Već narednih nedelja u svim bolje snabdevenim maloprodajnim objektima možete očekivati kompletnu ponudu proizvoda iz širokog asortimana Electronic Artsa po atraktivnim cenama.

Za detaljnije informacije posetite website www.compland.co.yu/games ili zvanični website http://www.ea.com/

Labels: , , ,


Comments:
Kolike su te atraktivne cene :S
 
imam jedno pitanje: da li moze da se na xbox360 gleda internet besplatno ili treba isto da se placa dodatno kao za xbox arcade servis.Ari
 
i kolko kosta u Srbiju xbox360 elite.
 
kosta 500 miliona....maraka
 
svugde je 399 dolara/320evra, ali samo kod nas je 44.000 dinara sto je dosta skuplje cak i zemlje u nasem okruzenju mogu da ga nabave za jeftinije pare!!!
 
a elite je oko 400evra!!
i sta ce ti elite kada neces uzimati maximum od njega!!
 
This comment has been removed by a blog administrator.
 
Pa bas... U Srbiji je sve skupo u pi*ku materinu, a plate male u pi*ku materinu... Platim racun za struju i jos treba da mi ostane za neki 360... Jedva ovaj moj PC odrzavam u zivotu...
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?