Nove igre na vidiku

Protekla nedelja donela je mnogobrojnih najave igara koje ćemo pokušati da obuhvatimo ovim postom.

Square Enix je najavio RPG Last Remnant za PS3 i 360, Chocobo's Mysterious Dungeon za Wii kao i Final Fantasy Dissidia za PSP.

Blade Interactive je najavio interesantnu akcionu-logičku igru Hydrophobia za PC, 360 i PS3 koja će se pojaviti tokom 2008. godine.

Activision nam sprema Spider-Man: Friend or Foe kao i Star Wars Battlefront: Renegade Squadron za PSP koji će izaći ove zime a tu je i Guitar Hero: Rocks the 80s za PS2 koji će se pojaviti na leto.

Funcom sprema novi MMO pod imenom The Secred World za PC i 360 a SEGA je potvdila Condemned 2 za PS3 i 360.

Sony Online Entertainment sprema ekspanziju Rise of Kunark za EverQuest II kao i igru zasnovanu na akcionoj komediji Kung Fu Hastle.

Codemasters Online Gaming osvežava sadržaj za Lord of the Rings Online sa Book 9: Evendim a THQ je konačno potvrdio Saints Row 2 za 360 i PS3.

Microsoft je zakazao Project Sylpheed, Vampire Rain i Tenchu Z za 29. jun u Evropi a 1. juna očekuje se izlazak potencijalno velikog hita Shadowrun za PC i 360.

Frontlines: Fuel of War za PC, PS3 i 360 je "skliznuo" u januar 2008. kao i Spore koji će za PC izaći tek na proleće.

Tomb Raider: Anniversary će u Evropi izaći 1.juna za PC i PS2 dok će PSP verzija biti naknadno izdata a Eidos nas je obavestio i da Mercury Meltdown Revolution izlazi 8. juna za Wii.

Ako želite da testirate svoj DirectX10 hardver to ćete moći već 15. juna kada izlazi demo igre Lost Planet: Extreme Condition, a oni koji nisu uradili upgrade grafičke i instalirali Vistu postojaće i DX9 verzija. Igra izlazi u junu.

Labels: , , , , , , , , ,


Comments:
Mislim, Sta reci...
 
evo vidis igore, sve ove igre mogao bi nam predstaviti u preview...
 
Preview ya sve ove igre ne bi stao ni na 50 stranica :S

Ali slazem se :P, mogli bi dobiti preview.
 
Pa bi opet bilo sto pises za 360 i PS3. U ovom spisku ima najmanje igara za PC. Takva je situacija...
 
Upravu si svaka igra je za XBOX maltene!!!!!
 
Upravu si svaka igra je za XBOX maltene!!!!! Ali kada ga budem kupio, moglo bi slobodno da objavi SPECIAL EDITION screenfun-a!!!
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?