Prey & Black

Suša naslova u januaru i februaru više nikoga ne iznenađuje ali barem možemo da pogledamo šta nas novo i dobro očekuje tokom 2006. godine.
2K je juče lansirao sajt za svoj visoko-budžetni 3D shooter Prey koji bi trebao da se početkom juna pojavi za PC i Xbox360. Na sajtu www.prey.com vas čeka trailer koji će vam pokazati kako će izgledati grafika i gameplay. Pogledajte kako to izgleda kada Tommyja iz Oklahome otmu vanzemaljci a ovaj potom ovlada njihovim veštinama i oružjem. Iako priča ne obećava, čeka nas sigurno dobra akcija.


Igra koja bi trebala da izvuče poslednji atom snage iz Playstationa 2 je Black. Veoma dobar sajt čeka vas na adresi http://black.ea.com a obavezno morate da probate da pucate nasumično po ekranu. Promenom stranica promeniće se i vrsta oružja kojom pucate. Fun! Igra će se pojaviti i za Xbox dok za je verzija za PC još uvek neizvesna. Šteta, a baš nas zanima kako izgleda shooter koji se dešava u istočnoj Evropi...

Comments:
ocemo za PC!!!


GeneralDusan
www.taraba.org
www.generaldusan.cjb.net
generaldusan@yahoo.com
 
ima još igara za koje pokazuju pravu moć PS2 a tu se verovatno ubraja i black.
 
npr. God of War
 
igore,ja sam kupio Onimushu 3 za Pc i veoma je zahtevna igra kod mene neradi ali kod moga druga da !Inace igra koja pokazuje pravu moc Ps2 ove godine je Resident Evil4 i Shadow of Collosus!
 
OĆEMO ZA PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC PC AKO NE BUDU DALI JADNI ONI
 
snake94 si ti 94 godiste ili mi se cini???
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?