Prey & Black

Suša naslova u januaru i februaru više nikoga ne iznenađuje ali barem možemo da pogledamo šta nas novo i dobro očekuje tokom 2006. godine.
2K je juče lansirao sajt za svoj visoko-budžetni 3D shooter Prey koji bi trebao da se početkom juna pojavi za PC i Xbox360. Na sajtu www.prey.com vas čeka trailer koji će vam pokazati kako će izgledati grafika i gameplay. Pogledajte kako to izgleda kada Tommyja iz Oklahome otmu vanzemaljci a ovaj potom ovlada njihovim veštinama i oružjem. Iako priča ne obećava, čeka nas sigurno dobra akcija.


Igra koja bi trebala da izvuče poslednji atom snage iz Playstationa 2 je Black. Veoma dobar sajt čeka vas na adresi http://black.ea.com a obavezno morate da probate da pucate nasumično po ekranu. Promenom stranica promeniće se i vrsta oružja kojom pucate. Fun! Igra će se pojaviti i za Xbox dok za je verzija za PC još uvek neizvesna. Šteta, a baš nas zanima kako izgleda shooter koji se dešava u istočnoj Evropi...

Comments:
ocemo za PC!!!


GeneralDusan
www.taraba.org
www.generaldusan.cjb.net
generaldusan@yahoo.com
 
ima još igara za koje pokazuju pravu moć PS2 a tu se verovatno ubraja i black.
 
npr. God of War
 
igore,ja sam kupio Onimushu 3 za Pc i veoma je zahtevna igra kod mene neradi ali kod moga druga da !Inace igra koja pokazuje pravu moc Ps2 ove godine je Resident Evil4 i Shadow of Collosus!
 
snake94 si ti 94 godiste ili mi se cini???
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?